PSP 3006 Almayı Düşünüyorum Sizce Alnır mı? Eğer PSP daha iyi bir modeli varsa önerirmisiniz bütçem taş patlasın 450 TL
PSP modellerini takip etmiyorum fazla bilgim yok sizin yorumlarınıza ihtiyacım var :(
Arkadaş bak seni tanımıyorum etmiyorum ama benden sana bi iyilik.allah rızası için psp alma.ben geçen sene heves ettim aldim.psp 3006. Boş beleş bisey.bi hafta elimde kaldi.sonra dolaba attim.o fiyatlara ipod touch 4g alirsin.her ihtiyacini görür sıkılmazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İpod işleri yalan.Apple ürünleri bir süre sonra çöp olur. Kardeş nasıl desem şimdi işini 2-3 yıl görür sonra sıkılırsın.
vallaha onu bunu bilmem ben alcam
Eski oyunları seviyorsan sırf emulator için bile alınır. Yalnız PSP'ye 200 TL'den fazla verme. 3000 serisi en iyisidir. Forumun 2. el bölümüne bak istersen.
sen ipod al.psp devri mi kaldı.2 metreden piksellerini sayıyorum ekranın.ipod al jailbreak yap.mis gibi.
hiç ipod alacak paran var mı die sordun mu ?
allahın kuluda git ps vita al dememiş :(
PsVita Hiç almam adam akıllı oyunları yok
Psp de model fark etmez oyunlar hep aynı oluyor en ucuzu hangisiyse al bence. Ben 3 yıldır psp oynuyorum hiç sıkılmadım güzel oyunlar yüklersen psp oynamak çok eğlenceli oluyor.
ama kimi modellerde wi-fi olmuyor o yüzden psp 3006 alcam onda wi-fi var
psp alma derim orjinalde online kişi yok.zaten psp alan yok sony artık ilgilenmiyor ve psp ye oyun çıkmıyor.iyi grafikler istiyorsan sakın psp alma.eğlenceli felan ama gerçekten bazı oyunların grafikleri sürünüyor ama yinede sen bilirsin
o fiyata 2. el ps3 bulursun :)
ama illede psp almak istiyorum diyorsan 2. el vita al derim. internet - 3g var.
3000 serisi bende var valla ben memnunum. Arada canım sıkıldımı oynuyorum eğlenceli oluyor.
Sandman kardeşim birde istiyorsan ben satabilirim sıfır gibi çok az kullandım.Çoğu aparatıda yanında..Fiyat konusunda anlaşabiliriz.
Sandman61
kullanıcısına yanıt
psp 3006yı şu an çok iyi o fiyata alabilirsin. Bende var 1,5 yıldır elimden düşmüyor.
Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme