Şimdi Ara

Sizce bu psp yi almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ankara'da 7. caddede satıyorlar. PSP 2000 5.4 + kulaklık + 8 gb kart (tamamına kadar oyun dolu) + taşıma çantası Fiyatını tam olarak bilmiyorum ama 500-550 tl arası dedi sizce almalı mıyım yoksa pahalı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: _mor_koyun

Arkadaşlar ankara'da 7. caddede satıyorlar. PSP 2000 5.4 + kulaklık + 8 gb kart (tamamına kadar oyun dolu) + taşıma çantası Fiyatını tam olarak bilmiyorum ama 500-550 tl arası dedi sizce almalı mıyım yoksa pahalı mı?

Çok pahalı. 3000'ler 350 civarı gidiyor.
  • peki teşekkürler
  • Çüşş diyorum sadece 2. el psp ler +8 gb lı 200-250 arası gidio
  • Ben adamla konuştum forumda 3000 350tl ye dedi birisi dedim adamda o tek psp fiyatıdır 8 gb kart + oyunlar + crack hemen hemen 500 e gelir zaten dedi. Birde yarın bunu aldığı yere gidecekmiş fiyatını soracakmış heralde biraz düşürecek zaten ben de adamı tanıyorum iyi birisi heralde düşürür 450 felan yapar
  • quote:

Ben adamla konuştum forumda 3000 350tl ye dedi birisi dedim adamda o tek psp fiyatıdır 8 gb kart + oyunlar + crack hemen hemen 500 e gelir zaten dedi. Birde yarın bunu aldığı yere gidecekmiş fiyatını soracakmış heralde biraz düşürecek zaten ben de adamı tanıyorum iyi birisi heralde düşürür 450 felan yapar

Ben 8 GB kartı 50 liraya almıştım. Oyunlar zaten internetten indirme eğer UMD olarak vermeyecekse onlarıda kendin internetten indirirsin. Kırma işleminide eğer PSP 200x Ta88v3 5.03 ve altıysa ya da 300x 5.03 ve altıysa zaten 3 saniyede yaparsın. Onun içinde para istiyorsa ayıp artık.
  • Oyunları kendim indireyim versiyonu 5.4 müş heralde tam emin değilim de onu yapamayabilirim biraz korku var içimde o crack ten dolayı onu kendi yapsa hafıza kartını da biraz düşürse alırım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onun yerine git 2. el tertemiz psp satanlar var 8gb lı 250 tl civarı hem ''crack'' le fln uğraşmazsın 500 e alırsan büyük aptallık edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

onun yerine git 2. el tertemiz psp satanlar var 8gb lı 250 tl civarı hem ''crack'' le fln uğraşmazsın 500 e alırsan büyük aptallık edersin

Katılıyorum. 500 lira bu devirde PSP için çok fazla.
  • kararımı verdim ye japon oyuncak pazarından yada pandora oyuncaktan alıcam biraz araştırdım 350-400 e varmış kırılmış ve kartlı
  • quote:

kararımı verdim ye japon oyuncak pazarından yada pandora oyuncaktan alıcam biraz araştırdım 350-400 e varmış kırılmış ve kartlı

Hocam ordan alma çok sakat yer forumda bi ton şikayetçi var en iyisi KHALKEDON bence herşeyle ilgiliniyo adamlar
  • Khalkedon dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. İnanın çok temiz iş yapıyorlar ve Türkiye de her yere kargo yapıyorlar ve satış sonrasında destekte hep en iyi yerdir. Ben PSP mi ordan aldım. Ben İstanbuldayım ama gözümle şahit oldum kargo ile gönderdiklerine de. Çok ilgililer ve fiyat konusunda da çok iyiler. Benden size tavsiye Khalkedon PSP de bence en iyi yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Khalkedon dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. İnanın çok temiz iş yapıyorlar ve Türkiye de her yere kargo yapıyorlar ve satış sonrasında destekte hep en iyi yerdir. Ben PSP mi ordan aldım. Ben İstanbuldayım ama gözümle şahit oldum kargo ile gönderdiklerine de. Çok ilgililer ve fiyat konusunda da çok iyiler. Benden size tavsiye Khalkedon PSP de bence en iyi yer
    Khalkedon iyi ama babamın kargo ile bir şey almama izin vereceğini sanmıyorum ancak ikimiz gidip bir yerden pazarlık filan yapıp alırız ama yinede bir sorarım keşke istanbulda otursaydık direk gider alırdım ya bu japon oyuncak veya pandora gerçekten de çok mu kötü?

• Tepemin tasi atti onu diyene tum icten dileklerimi yolluyorum. adam seni Hacilayacakmis bir kere Psp 2000 5.4 versiyon kirilmaz. 16 gb sony ms 75~95 arasi bulursun.Psp 2000 ler yaz donemi geldigi icin 250 lira falan 0 olsun. Diyorsan Psp 3000 ler 350-370 falan tutar.Hemde adamlar cfw yi yukler.Istedigin oyunlari atar.Arkadaslar Khalkedon demis ama 7.cadde dedigine gore Ankaradasin bir kere cadde 7 serseri mekanidir adam cikmaz.Ordan Ankarada Japon oyuncak var simdiki adi Konsolmarket google yaz ana sayfasi
  • cikar.(ksra bkma pspden yaziyorum.) kulaklik 15lira falan forumda 5 liraya satanlar cikiyor.Hafiza kartini gecen 75 e satiyorlardi 16 gb. psp yi buradan al 90-95 derlerse kartida al.
  • 5.4 olduğundan emin değilim japon oyuncak tan alıcam büyük ihtimalle zaten 7.cadde serseri mekanı mı?
  • quote:

5.4 olduğundan emin değilim japon oyuncak tan alıcam büyük ihtimalle zaten 7.cadde serseri mekanı mı?

Etraftaki tüm liseliler cadde 7 ye çıkar erkekler içer s*çar.Kızlar zaten kaşar.Millet birşey demez.Örnek bahçelievler anadolu lisesi.Cadde 7 de araba tutkusu olanda fazladır modifiyeli araçlar bangır bangır müzik,İkinci el araçta alınmaz oradan.Egosu yüksek olanlar gezer.Daha doğrusu egosunu tatmin etmeye çalışanlar

bir sözlükten benimle aynı görüşe sahip birinden alıntı.Kendini zeki sanar oradakiler

Genç erkeklerin güzel arabalarda müziği son ses açıp ben buradayım mesajı vermeye çalıştıkları, genç kızların fabrikadan çıkmışçasına benzer göründüğü (Küçücük yaşta röfleli saçlar, pembe parlatıcının abartılarak sürüldüğü dudaklar, inceltilmiş kaşlar, bol rimelli gözler, parlak pantolon ve çantalar, topuklu pabuçlar...) , marka kafelerin, marka satan dükkanların dizili olduğu cadde

Nickini beğendim bu arada normalde konuya girip bakmıyacaktım.Nickin yüzünden okudum

• sağol nickimi ben de seviyorum kule teknoloji güvenilir bir yer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

onun yerine git 2. el tertemiz psp satanlar var 8gb lı 250 tl civarı hem ''crack'' le fln uğraşmazsın 500 e alırsan büyük aptallık edersin

Katılıyorum. 500 lira bu devirde PSP için çok fazla.

Ben de katılıyorum.PSP için 500 lira..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

cikar.(ksra bkma pspden yaziyorum.) kulaklik 15lira falan forumda 5 liraya satanlar cikiyor.Hafiza kartini gecen 75 e satiyorlardi 16 gb. psp yi buradan al 90-95 derlerse kartida al.

Oradaki 16 GB hafıza kartı sahte. Sahte olması çok önemli bir konu değil ama bilgi vermek istedim. Eğer orjinal hafıza kartı almak isterseniz, Kızılay'dan almayın. Bütün mağazalara baktım hepsi sahteydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.