Şimdi Ara

Sizce bu set kombinasyonu nasıl olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mahmutabi12

Şu anda sadece ALPINE sbg 1244bp satın aldım. Bunun dışında ortalama 3000 TL ayırmayı düşünüyorum. Ancak bunu tek seferde yapamam. Birkaç ayı bulur. Parça parça almak zorumdayım. 2. ele girmek istemiyorum. Garantili olsun istiyorum. Bileşenleri doğan tesisatına dönüştürmek istemiyorum. Mid takımı olarak da berrak sesli ve güzel bir akustik oluşturacak tercih yapmak istiyorum. Benim bütçeme uygun mid takımı infinity 6500cx oluyor. Daha güzel başka seçenekler varsa bilmek isterim tabiki. 2 amfi yapasım yoktu. Pioneer gm-d9705 ihtiyacımı karşılar diye düşünmüştüm.
    Ben her zaman mono amfi ve steryo amfinin ayrı olması konusunda ısrarcıyım fakat beklentileriniz konusunda alacağınız ürünler sizi üzmeyecektir pioneer amfi olsun infinity mid olsun subwoofer olsun beklentileriniz doğrultusunda sizi tatmin edecektir. Tarzımız tek amfi ve bütçemiz 3000 tl ise ikinci el temiz bulunacak Hertz hdp 5 amfi pioneer e alternatif olabilir ayrıca infinity midlerin yerine de morel maximo serisi mid alternatif olabilir şuan giriş seviye bu hoparlörlerden verim alınabilir. Bu seçeneklerden her biri sizi tatmin edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yeni öneri için teşekkür ederim. Morel maximoyu inceledim. Sanırım 6500cx'ten daha iyi gibi. Benim son bahsettiğim Pioneer amfide 4ohm 75W x 4 bu değer var. Morel ise 4ohm 90 watt. Bu durumda bağlayacak olsam neyle karşılaşırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmutabi12 -- 1 Mayıs 2019; 17:5:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmutabi12

Bu yeni öneri için teşekkür ederim. Morel maximoyu inceledim. Sanırım 6500cx'ten daha iyi gibi. Benim son bahsettiğim Pioneer amfide 4ohm 75W x 4 bu değer var. Morel ise 4ohm 90 watt. Bu durumda bağlayacak olsam neyle karşılaşırım?
    Morel mid takımları gücü severler diye araştırdım tam verim alınamaz ama tatmin eder pioneer amfi. ben daha yeni ön kapılara maximo ultra arka kapılara ise maximo aldım jbl 1004 amfi ile kullanacağım 4x100 güç ile henüz denemedim. Deneyenler memnun gibi duruyor. Vibe midrange kullanacaktım kapıya uyduramadığımızdan vazgeçtik. Montajdan sonra daha net bilgi verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR0XT

Morel mid takımları gücü severler diye araştırdım tam verim alınamaz ama tatmin eder pioneer amfi. ben daha yeni ön kapılara maximo ultra arka kapılara ise maximo aldım jbl 1004 amfi ile kullanacağım 4x100 güç ile henüz denemedim. Deneyenler memnun gibi duruyor. Vibe midrange kullanacaktım kapıya uyduramadığımızdan vazgeçtik. Montajdan sonra daha net bilgi verebilirim.

Alıntıları Göster
    Sonucu merakla bekliyorum. Bir de video olursa daha güzel olur ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.