Şimdi Ara

Sizce bu sistem nasıl ? Bu fiyata iyimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS
    GTX560 Ti 448 Cores DCU II GDDR5 1280MB 320 Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı 418 TL
    MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 180 TL
    AMD
    FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci 225 TL
    THERMALTAKE
    V3 600W MidT ATX SİYAH KASA 210 TL
    GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 90 TL

Toplam: 1120 TL yapıyor Vatan Computer %25 indirim ile.

Oyun için istiyorum genelde ama aşırı derecede oyunda oynamıyorum. Nfs The Run-Most Wanted(yeni versiyon), Fifa-Pes 2013, Cull Of Duty, Prototype 2 ve ayrıca HD film izlemek ve nette rahat takılmak youtube da hd videolar izlemek için. Ayrıca şöyle bi 5 10 sene beni götürecek bi sistem istiyorum. Şuanki emektarım 8 yıllık onunla bile idare ediyorum tabi bu bahsettiklerimi yapamıyorum sadece Cs ve Warcraft III Dota oynuyorum.

Tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Ekran kartı konusunda, daha az güç sarfiyatı ve daha iyi performans sunmaları bakımından yeni versiyon ürünler daha avantajıdır. Bütçenize göre HD 7850 kartlara bakmanızı tavsiye ederim. Bu durumda, ihtiyaç duyduğunuz zaman kasa ve power güncellemesi yapmadan CF imkanına da sahip olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENCHANTER

Ekran kartı konusunda, daha az güç sarfiyatı ve daha iyi performans sunmaları bakımından yeni versiyon ürünler daha avantajıdır. Bütçenize göre HD 7850 kartlara bakmanızı tavsiye ederim. Bu durumda, ihtiyaç duyduğunuz zaman kasa ve power güncellemesi yapmadan CF imkanına da sahip olursunuz.

teşekkürler hocam. ayrıca ekran kartı forumuna da konu açmıştım orda daha açıklayıcı bilgi aldım ve 7850 ye karar verdim. seninde emeğine sağlık
  • yokmu başka bu sistemle ilgili fikri olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem nasıl sizce?
    3 ay önce açıldı
    Sizce bu sistem uyumlu mu?
    10 yıl önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.