Şimdi Ara

sizce bu soğutucu nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi geceler arkadaşlar benim sistemim kasa aerocool vs9 işlemci amd P2x6 anakart gigabyte ga 890 gpa ud3 sisteme işlemci fanı olarak ZALMAN CNPS11X EXTREME almayı düşünüyorum bu işlemci fanı sizce nasıldır? malum fiyatlar baya uçmuş durumda şuan indirimde olduğu için bu soğutucuyu almaya karar verdim araştırdığım kadarıyla soğutucular arasında fazla bir fark bulunmamakta.bu soğutucuyu kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.ayrıca kasa fanı olarakta akasa venom modelini almayı düşünüyorum. herkese tekrar iyi geceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: bysonic

herkese iyi geceler arkadaşlar benim sistemim kasa aerocool vs9 işlemci amd P2x6 anakart gigabyte ga 890 gpa ud3 sisteme işlemci fanı olarak ZALMAN CNPS11X EXTREME almayı düşünüyorum bu işlemci fanı sizce nasıldır? malum fiyatlar baya uçmuş durumda şuan indirimde olduğu için bu soğutucuyu almaya karar verdim araştırdığım kadarıyla soğutucular arasında fazla bir fark bulunmamakta.bu soğutucuyu kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.ayrıca kasa fanı olarakta akasa venom modelini almayı düşünüyorum. herkese tekrar iyi geceler...

180 Lira ona verene kadar yarı fyatına bu iki soğutucudan birini almanı öneririm.

2 misli fiyatı olan Zalman bunlardan 2 misli daha iyi soğutmuyor.

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-amd-intel-lga-775-1156-1155-1366-islemci-sogutucusu.html

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu-lga1156-1155.html

• noctua d12 yada 14
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.