Şimdi Ara

Sizce bu tablet nasıl ? Codegen Ultimix 99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/codegen-ultimix-99-9-7-dual-core-16gb-beyaz-102208464

bütçem 200-350 arası önerebilceğiniz daha iyi cihazlar varsa değerlendirebilirim. Yukarıdaki cihaz bana iyi gibi geldi kullanan arkadaşlar varsa bi yorum atarsa sevinirim.

Sizce bu tablet nasıl ? Codegen Ultimix 99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spy178 -- 13 Ocak 2014; 17:40:44 >

• Kesinlikle bu tür tabletleri önermiyorum. Üzerine biraz daha para koyup iPad al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

Kesinlikle bu tür tabletleri önermiyorum. Üzerine biraz daha para koyup iPad al.

8 yaşında kızkardeşime alıcam onun için çokta iyi birşey olmasına gerek yok diye düşünüyorum yoksa tabiki performans için ipad kullanıyorum.
  • Adam 200 350 diyo sen ipad al diyon

• Çin malı bir tablet alcağına Samsung galaxy tab3 7inç al daha mantıklı tabi ekran konusunda takıntılı değil isen
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal2626

Çin malı bir tablet alcağına Samsung galaxy tab3 7inç al daha mantıklı tabi ekran konusunda takıntılı değil isen

ekran en azından 9 ve üstü olsun istiyorum. 7 çok küçük gibi geldi bana birde şu konusu açık olan excon m90T iş görürmüki acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • royal2626 kullanıcısına yanıt
    Polly pad ı pek tavsiye etmem diğerine göre oblio nun ekran 8 inç ve gayet iyi Polly pad te ölü piksel oluyormuş

• 500 Tl'ye iPad alabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.