quote:Orijinalden alıntı: Gurcellonline Senin raum trade hack den gitmemismiydi? o elindeki ne? kaptırdıgı undf,elindeki diet.Bunu kaptırsam oturur ağlarım ben
quote:Orijinalden alıntı: WhereismyMind? Damage oldukça güzel ama artık bunlarla bile mutlu olmaya çalışmak kötü değil mi Aynen öyle
Bu adam seni arenaya sokmucam dedi.Girdim içeri kaça kaça kesti beni 3-4 kez.Ben en son critik bastım bi girdim 5kAdam ölünce arenaya gelemedi
quote:Orijinalden alıntı: ©hessmaste® quote:Orijinalden alıntı: ©hessmaste® rekor kaç yanlış hatırlamıyorsam 000000ın 10k küsür damage'i vardı arenada çıplak adama
quote:Orijinalden alıntı: .Tolga quote:Orijinalden alıntı: ©hessmaste® quote:Orijinalden alıntı: ©hessmaste® rekor kaç yanlış hatırlamıyorsam 000000ın 10k küsür damage'i vardı arenada çıplak adama , Bende öyle bir şeyler hatırlıyorum.
ImShanks tan selamlar efege akar. aga chd 8 veya raum bombastik7 lazım... 20 gb var bi ayar cek bize.
quote:Orijinalden alıntı: highgen super damage olmus ya masallah critic malıs db lı sekılde vurdun sanırm Malice yada herhangi bir db yedimi bilmiyorumAma 5k yediğne göre kendisinde buff vardı