Birisi trollerse diyorum eğlenceli olacak aynı laneye gidelim, aldığı heroya benzir bir şey ve aynı spelleri alıyorum adam kendisi exit atıyor. O atmasa bile başkası atıyor. Hiç kimse atmazsa oyunua girmeden öcne atıyorum direk
Bazıların isimlerinden direk belli oluyor zaten. Adam biz champ seçerken feed ya da trollük yapacağını söylüyor. 0/20 gibi birşey yapınca da oyundan çıkıyor sıkılıp. Bence tribunaldaki doğru olan feeding ban'ı sınırsız olmalı!!
Ayrıca oy birliği ile atma olayı çok kötü. Adamlar daha önce karşılaştığı acemi oyuncuyu direk atar.
quote:
Orijinalden alıntı: Brisingr
o zaman herkes birbirini şikayet eder bir türlü oyun başlamaz.Zaten şu yeni sistemle bile zor giriyoruz :(.Fikrin iyi ama Troller her zaman Troller bu sözümü de unutma
''Troller her zaman troller'' Adolf Hitler
şöyle de olabilir belki.. baktın olmadı yine bi troll faciası bu oyunu oyanamaylım diye bi oylama da olabilir karakter secme ekranında surrender gibi ama bu sanki daha fazla suistimal edilebilecek gibi.
Bazen o pickleri hak eden takımlar oluyor o yüzden buna çözüm getirmek gereksiz oyuna girip hiçbir şey olmamış gibi oyunun içinde trollerim canım isterse.
bunuda suistimal edenler olur
quote:
Orijinalden alıntı: Damızlık
quote:
Orijinalden alıntı: Lien-
quote:
Orijinalden alıntı: bakican88
adamın istediği derken dostum mesela bugün olan şey şu, biri girdi girer girmez diana pickledi ardından bizim eleman manalı bi "..." koydu sonra sona pickledi ve smite ssecti şimdi biz bu adamın istediğini nasıl yapalım bi şey yazmadı, etmedi sonrası da malum işte tamam cok basit bi durum aman canım 5 dk da bekleyiver diyeceksiniz ki zaten öyle oluyo ama insanın da canını sıkıyor yani.
onlardan bahsetmiyorum mid or afk diyen adama midi vermezsen burada qq yapma orada seninde hatan var ufakta olsa
Oyuna mid or afk mantığıyla giren adam mid oynasa bile feedler.
bu önyargın yüzünden feedliyorlar olmasın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Damızlık
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bakican88
adamın istediği derken dostum mesela bugün olan şey şu, biri girdi girer girmez diana pickledi ardından bizim eleman manalı bi "..." koydu sonra sona pickledi ve smite ssecti şimdi biz bu adamın istediğini nasıl yapalım bi şey yazmadı, etmedi sonrası da malum işte tamam cok basit bi durum aman canım 5 dk da bekleyiver diyeceksiniz ki zaten öyle oluyo ama insanın da canını sıkıyor yani.
onlardan bahsetmiyorum mid or afk diyen adama midi vermezsen burada qq yapma orada seninde hatan var ufakta olsa
Oyuna mid or afk mantığıyla giren adam mid oynasa bile feedler.
bu önyargın yüzünden feedliyorlar olmasın
Bana çok denk gelmiyor zaten de gelenler de genelde feedliyor.
support or feed
Wow daki raid finder gibi bir sistem geliştirilebilir.Örneğin herkes maç arama butonuna tıkladığında oynayabileceği 2 mevkiyi tiklese ve oyun sistemi kişileri buna göre eşleştirse çok hoş olabilir.Troller heryerde yapar trollüğünü fakat böylelikle herkesin gönlü olmasada çoğunluğun gönlü olabilir.
bence gayet uygulanabilir bi sistem.Normal game için olmasa bile ranked için gerekli hatta zorunlu bence.Bu trollerden,afklardan bıktım artık.Ranked giriyorum adam sonuncu,başlıyor ım mid,ım solotop.Bi dur diğerleri seçsin takımın ne ihtiyacı varsa seçersin.Adam tutturuyor ım mid ,ı first said noob (sanki bunun önemi var a..).Zaten mid champımız var daha neden seçersinki mid .Bi yerine ... mid diyorum.Spelleri değiştiriyorum çıkan oluyor ama bazen çıkmıyorlar.Çıkmassam bu gerizekalılar yüzünden elo gitcek çıksam 30dk beklicem.Normal gamede atamıyorsunuz.Riot buna çözüm bulmalı
quote:
Orijinalden alıntı: snshyn
Bence en mantıklı çözüm wowda dungeon sırasına girer gibi olucak. Herkes en fazla 3 rol seçebilecek atıyorum que dediğinde orda please pick your role yazıcak. Sende mid top bot ya da jungle seçiceksin işte. Ama bunu normal gamede yapmamak lazım. Adı üstüne normal game. Meta kullanılması zorunlu değil ama rankedlarda böyle olmalı. O zaman herkes istediği rolde oynar ve mid or afk derdi kalmaz. Meta her ne kadar oyunun resmi olarak içinde olmasa da spotlightlarda i play as jungler i play as support deniyorsa içine işlemiştir bu meta. O yüzden bunlar dikkate alınıp buna göre sıraya girilmeli. (ayrıca riot team de maçlarında bu metaya uyuyorlar demekki meta resmi olarak işledi)
edit: daha detaylı anlatmak gerekirse (biri riota yazar uğraşıp diye kendimce oluşturduğum detayları anlatıyorum):
wow bilenler için sistem birebir aynısı. Tek farkını aşağıda belirticem, bilmeyenler için ise ister solo ister 5 kişi olun her invite alanlar rollerini belirliyor başlatılmadan sıraya girme. 2-3 kişi birlikteyse aynı rolu seçince sistem uyarıyor. Herkes rolünü seçince sıraya girebiliyosun. 5 rolden en fazla 3 tane seçebiliyorsun. (mid-support-ad gibi.) bu 3ünü seçince de support azlığından yüksek şansla support oluyorsun. İşte wowdaki farkı burda (wowda hunterla healer rolu seçilmiyor haliyle) support seçtin diye riotun belirlediği supportları seçmek zorunda değilsin. İster annie support ister sona support alırsın. que sırası uzasa da daha kaliteli oynanır. Ve diğer bir getirisi ise belirttiği rolde oynamadığı için reportlayabilirsin artık. Adam support seçmiştir çabuk girmek için fakat sonra solo top herosu alıp trollerse report hakkı olucak. (şuan ister 4 kişi aşağı lanede gitsin ister 5 kişi jungle reportlayamazsın. Ki saçma da sonuçta oyun isteyen istediğini yapar.) tekrar diyorum bu ranked gamelerde olabileceği için daha ciddi kılar durumu. Diğer bir avantajı ise rolünü girmeden önce belirleyebilceğin için chat ekranında heyecanlar kavgalar stressler mid or afk cılar olmayacak ve tabi önceden seçilmiş rune pagelerin sayesinde de 2 rune page sana gayet yeterli olucak. Belki bu sayede oyun sonu beklemelerin süresi kısaltılarak quedaki beklediğin süre biraz amorti edebilir. Ayrıca seçerken swap awailable tarzı bir buton olabilir ve bu butonu seçenler champion seçim ekranında rollerini değiştirebilecekler.
Adam haklı, şunu birisi iletebilir mi? (internetim çok kötü)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme