Şimdi Ara

Sizce değermi arkadaşlar ? Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim yüzdeliğim 14,45 yerleştirildiğim okulun 20,88.Yerleştirildiğim okul daha mezun çıkarmamış 3 senelik bir anadolu lisesi.İmkanları güzel.Spor salonu labratuvar vs gibi her şeyi var.Üstelik yol olarak bana yakın.Şimdi ben nakillerden 10,85lik bir okula başvuracağım.Bu okulunda imkanları var güzel mezunları güzel yerlere gelmiş boğaziçi odtü kazanan bile var. ama yol olarak biraz uzak kalıyor.Yani bilirsiniz bunun trafiği vb. var.Bir minibüs,bir otobüs bir de 10 dklık bir yürüme payı var yaklaşık.Sizce nakil başvurusu yaptığımda 10,85lik liseyi kazanırsam gideyimmi ? Yada hiç nakille uğraşmadan 20,88lik okula mı gideyim ?

Bu arada 10,85lik lisenin kontenjanı 116 girebilme şansım varmı nakillerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowclne -- 23 Ağustos 2014; 18:12:31 >

• Benle ayni durumdasin. Ben de 1 minibusle gidilecek ataturk fen varken 1min. 1 otobus + yurumr mesafesi ile kabatasa nakil istiyedegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer iyi bir üniversite hedefliyorsan yüzdelik dilimi 10 olan okula başvur bence.Sonuçta yd dilimi 10 olan lisedeki öğrenciler diğer liseye oranla daha başarılıdır büyük ihtimal.
  • Tereddüt etmeden git...
    Ne kadar önde yer alan öğrencilerle birlikte okursan senin açından o kadar verimli olur...
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.