Şimdi Ara

Sizce 'DH CS Serverdaki En İyi Admin Kim' ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DAr[q]NesS An[q]eL ve Platin Bacak artık admin değil

Tekrar aramızda görmekten mennun oluruz
  • Umit (Diablo) ve Görkem(Köfte) den yana oyum
    2niz arasında kaldım

Ama o günkü ümitle inf t rush yapmaya çalıştığımız günü(nickim AdvanturE || KuZuCuK tu galiba.. ama artık tek nickim var) ve görkemle kasapçılık (ben çırak) yaptığımız günü unutamadığım için, sonuca varamadım

Neyse, Saygılar Efendim

DH | Yagiz*

edüt: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 30 Ekim 2008; 18:33:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

Umit (Diablo) ve Görkem(Köfte) den yana oyum
    2niz arasında kaldım

Ama o günkü ümitle inf t rush yapmaya çalıştığımız günü(nickim AdvanturE || KuZuCuK tu galiba.. ama artık tek nickim var) ve görkemle kasapçılık (ben çırak) yaptığımız günü unutamadığım için, sonuca varamadım

Neyse, Saygılar Efendim

DH | Yagiz*

edüt: Yazım hatası.

Boşver Görkemi yaw,o ne anlar adminlikten...

Rush olayına gelince,kafamın sardığı,benim gibi oynayan 4-5 adam daha olsa,15 düşmanı rahatça alırız,ama doğru dürüst CS oynayan yok ki...

• haha beni sizler yaratttınız
  • Şimdilik Köftesuyu yani Görkem 14 oy ile player'ların seçtiği en iyi admin. Tebrikler. (:
    Yanlış anlaşılmasın , diğer arkadaşlarda ( istisnalar dışında ki istisnaların yetkileri alınıyor ) oldukca iyiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1988 -- 30 Ekim 2008; 22:09:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan1988

Şimdilik Köftesuyu yani Görkem 14 oy ile player'ların seçtiği en iyi admin. Tebrikler. (:
    Yanlış anlaşılmasın , diğer arkadaşlarda ( istisnalar dışında ki istisnaların yetkileri alınıyor ) oldukca iyiler.

@umit

anladın sen

• SiL B€nI
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

@umit

anladın sen

Olm iyi de bu konu açıldığında ben nevşeeerde markette çalışıyodum,yetkim askıdaydı o zaman...

Zaten doğal olarak,millet yalakalık amaçlı direkt seni görecekler.
    Sen de benim kadar çok milletle ilgilensen seni de sevmezler,kaç tane oyuncu uyardın la?

• ByKRAL!!!

Ne oldu adminliğine
  • Ben admınlere 1 sey danısmak ıstıyorum ama onlara nasıl ulasacagımı bılmıyorum onlara nasıl mesaj atabılecegımı bana pm olarak atarsanız memnun olrum saolun..
  • HORT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 29 Haziran 2009; 11:58:13 >
  • Pm at buradan msnleri iste kardeşim ya. Konuyu hortlatma.
  • Server ile ilgili sorularınızı bana PM atarak sorabilirsiniz, eski tarihli konulara mesaj atmayın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.