Şimdi Ara

Sizce Dünyanın en iyi oyuncusu kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
35.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 1.sırada Roberto Baggio Sonra da Ronaldınho

• 1------Ronaldinho---forvet
    2------Gerard----orta saha
    3------Zidane----orta saha
    4------Nesta-----defans
    5------Buffon----kaleci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidoretti -- 14 Haziran 2005, 22:29:01 >
  • her mevki için ayrı oyuncular seçmek gerekir

santrofor Adriano
    forvet Rooney
    ofansif orta saha Lampard
    defansif orta saha tartışmasız Pirlo
    ofansif kanat C. Ronaldo
    kanat bek R.Carlos(herşeye rağmen)
    stoper Lucio
  • şu anda ronaldinho
    tüm zamanlarda pele
  • ronaldinho
    adriano
    puyol
    nedved
  • Ben de Frank LAMPARD diyeceğim de ofansif orta saha bence Lampard'a tam uymuyor. Lampard ideal bir orta saha oyuncusu yani TOTAL futbolcu.

Lampard'ın geçen sezonki "tackle" sayısı 94 (ortalama 43, maksimum 141), 11 şut blok etmiş, 108 pas kesmiş ama bunun yanında 13 gol atmış ve 18 asistle lig lideri. Ee adam şimdi oyuncu kurucu mu yoksa kesici mi?

http://uk.sports.yahoo.com/fo/profiles/7559.html

Süper bir futbolcu...
  • NEDVED
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyanın en iyi şeyi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan icin Ronaldinho ama gelmis gecmis sorarsanız Maradona tabiki!
  • ronaldinho, tartışması bile yapılamaz, arkadaş baggio demiş, baggio mu kaldı artık nedeved desen geldi kaç yaşına, ancak zidane bu yaşına rağmen hala en iiler arasında, müthiş futbol zekası var ve c. ronaldo beş para etmez, kız gibi oynuo, 30-40 sene önce belki en ii olabilirdi ama bu devirde olamaz, sert futbol oynanan bu zmnda c. ronaldo güçlenmedii sürece bi işe yaramaz, bi maçta 2 hareket yapar 10 top kaybeder takımına kontra atak yedirir
  • ben birkaç isim vericem

forvet: henry, ronaldo
    orta saha: ronaldinho, zidane
    savunma: stam, thuram
  • Bence Tartışmasız Thierry Henry...
  • Ronaldinho
  • Ronaldinho türkiyede ise HAGI
  • aslında benim ama daha kesfedilmedimronaldinhonun stilide benziyo benimkine.2.olur oda
  • 1-Pele *****
    2-Maradona *****
  • Thierry Henry
  • Ronaldinho diyen arkadaşlarıma sadece estetik oynayanları seivyorsunuz galiba Bu adam Psg de oynarken neredeydiniz gremio dayken bir maçını bile izlediniz mi hayır izlemedik demeyin 2002 dunya kupasıda izledik bu adam iki bacak arası chealsa ye muhteşem bir gol attı ve nike reklamında oynadı öyle mi tanıdık yani ben raul diyorum[henry ronaldo] campbell defans olarak
  • ronaldinho hemestetik hemde güzel oynuyo dolayısıyla çoğunluk onu beğeniyo.ama benim favori adamım LUİS GARCİA.en iyi kaleci dida ondan sonra da CORDOBA.

ÇOK SEWİYORUZ DELİ GİBİ YOK BU SEWDANIN BİR TARİFİ SEN BU GÖNÜLLERİN TEK SAHİBİ KARTAL
  • EDGAR DAVİDS
    RONALDİNHO
    G.HAGİ
  • henry ronaldinho
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.