Şimdi Ara

Sizce ekran kartımın sıcaklığı normalmi ve sökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Zotac GeForce 9600 GT 512 MB 256 Bit ekran kartı kulanıyorum.Yaklaşık 1.5 sene önce almıştım ve o günden beri oynamadığım youn kalmadı gibi bişi.Sıcaklığı ise şuan boşta 61 derece bazaen ise 58 derece.2 saat oyun oynadıktan sonra sıcaklık 77 dereceye kadar çıkıyor.İlk aldığımda oyun oynasam dahi 58 boşta iken 46 derece gibi bişidi.Sizce yaz mevsimine göre normalmi.

Bi sorun daha olucak PC nin tüm parçalarını söküp çıkardım temizledim fakat bi ekran kartını yerinden hiç sökemedim ve hiç temizleyemedim ama fazlada toz yok.Kart büyük olduğu için çentik altıda kalıyor erişemiyorum.Sökemk için pratik bir yolu varsa söylermisiniz.Yada sökmeden direk komplesör le hava üfletsem zarar gelirmi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black066 -- 21 Temmuz 2010; 20:21:11 >

• Çentiğe bir şekilde ulaşman lazım yoksa çıkaramazsın. İlk aldığına göre ısı çok farklı ise termal macun eskimiş veya soğutucu blok toz tutmuştur.Fan da tozdan etkilenmiş olabilir. Hava üfletmek çözebilir ama fana zarar verme olasılığıda var. O klipse erişmek için ön panel çıkıyorsa çıkarıp cd takılacak gözlerden görebilmen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.