Şimdi Ara

sizce en ei meslek ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem125

aAaAaA YeTeR KaÇ SaaTtiR BeKLioM CaBaL OnLiNe BiLeN BiRi YokMuUuu!!?????

Ben varım ama fazla anlamıyorum
  • manevi bakımına gore trader ben gucluyum hava atmak istiosan hunter hırsızsan tf ol
  • Oyunda çevre istiyosanız Thieflik çünkü thiefler her zaman birlik oluyorlar hunterlar fazla birlik olmuyor. Thieflik hem zevkli hem maddi açıdanda azda olsa destek sağlıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: skatterbireyin

bence öğretmenlik en iyi meslek hafta sonu tatil sonra yazın tatil iyidir yani

3 tane mesajın varmıs forumla alakanda yok bu sroyla alakası olmayan buz gibi iğrenc espriyi yapmak için mi üye oldun buraya
  • bencede thieflik iyi para var işte bide hunterler traderlerle nasıl bi anlaşmay apıyosunuz
  • ust konulardan bi inceleseydin yaf herkese gore farklıdır en iyi meslek sende kendine en uygun olan gorevi sec bosver diğerlerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerfarukcan

En ei mselk DİLENCİLİK

5 k pls agaaa
    agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • en ii meslek SERBEST MESLEK [ama çok serberst]
  • 20 lvlda trader uygun 40 da falan thiefe dönmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: whisper_my_name

20 lvlda trader uygun 40 da falan thiefe dönmek lazım

yoq yaw 40 lv de tieflik biraz sakata kaçar en iisi şöle 6x olunca daha güzel olur sanırım hunterları avlıooz
  • quote:

Orjinalden alıntı: redlion999

quote:

Orjinalden alıntı: talha1907

esprimi yaptın ?

ewet yaptı yani hiç üst konuları falan okumadan konu açıyosunuz sanki össde yüksek puan almışsınızda meslek seçiyosunuz(hahaha bak yine sepiri yaptım)

• thief_trader_hunter başka bişi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

az önce diğer topic inede yazdım lvl 20 de başlama 21 de başla ki 3. derece en iyi govdeliği giy defansın artsın en iyi meslek tarde olmak ama tek yıldızlı yapman lazım en iyi para tarde de war kendine hunter tutmandada gerek yok ben tek başıma şeker şeker gidip gidip geliyordum

sen inanma bu deliye 21 levelda malları yükleyip gitme. en az 24 de başla çekmeye.
  • ben en cok thiefliği seviyom hem zevkli hemde kıyafeti güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: redlion999

quote:

Orjinalden alıntı: talha1907

esprimi yaptın ?

ewet yaptı yani hiç üst konuları falan okumadan konu açıyosunuz sanki össde yüksek puan almışsınızda meslek seçiyosunuz(hahaha bak yine sepiri yaptım)

hocam o arkadaş ancak bu kadar düşünebiliyor zaten 7 gün yemiş...boşver.bizim ona vereceğimiz cvp sadece

• quote:

Orjinalden alıntı: omerfarukcan

En ei mselk DİLENCİLİK

rofl
  • trader ol 40 a kadar sora istersen thief thieften sıkılırsan tornacı ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihDemircan07

quote:

Orjinalden alıntı: whisper_my_name

20 lvlda trader uygun 40 da falan thiefe dönmek lazım

yoq yaw 40 lv de tieflik biraz sakata kaçar en iisi şöle 6x olunca daha güzel olur sanırım hunterları avlıooz

20 lvlda zaten hiç yapılmıyo mal bulursan şansına kap git bulamazsan aç kalıcan

• zevk istiosan tif ol ama zordur tif olmak ama para istiosan kesinlikle trader ol
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.