Şimdi Ara

Sizce en iyi 2. Dünya Savaşı filmi hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kckfrk

Türğne göre değişir. Shindlerin listesi, piyanist, er ryanı kurtarmak, peael horbor bunlar efsanedir benim için. Downfall mesela oda çok iyidir.

aynen katılıyorum

• ikiside efsanedir bence
  • Life is Beautiful ve Schindler's List

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyangal -- 27 Haziran 2013; 17:50:18 >
  • Life is Beautiful
    Schnidler's List
    The Pianist
    Saving Private Ryan
  • War horse
  • Filmden ziyade dizi olarak The Pacific çok iyiydi benim için.Genel Band of Brothers sever ama bence Pasific daha iyi.Hemde CoD2-5 manyağı bi insan olunca
    Filmde ise Pianist baya iyiydi.2.dünya savaşı filmi pek izlemedim ama ondaki acizlik,çaresizlik hissi felan fenaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

İkinci dünya savaşı filmlerine hasta bir kişilik olarak, Saving Private Ryan gördüğüm en dandik filmlerden biridir. Propaganda filminden öteye gidemeyen bir film.

Eğer gerçekten savaşı iliklerinizde hissetmek istiyorsanız.

Bu arada size bir film daha önereyim, ancak bu filmi kesinlikle uzun versiyon olarak izlemelisiniz. Mükemmel bir yapıttır.

Katılıyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Bence de en iyisi bu. Savaş atmosferini en gerçekçi işleyen ve bunu yaparken gram amerikan milliyetçiliği yapmayan, savaşın getirdiği trajediyi bütün çıplaklığıyla gözler önüne seren bir film. Yönetmeni zaten efsane bir kere: Terrence Malick.

Bunun dışında The Pianist ve La Vita è Bella da gerçekten iyi filmlerdir. Başka?.. Schindler'in Listesi de güzel filmdir. Spielberg yüzeyselliğinin hissedilmediği nadir filmlerden biri.

• schlinders list
  • çöküşü izleyebilirsin
  • Er Ryan
  • Er Ryanı kurtarmak

Kapıdaki düşman
  • Schindler's List

The Pianist

Life is Beautiful

Ayrıca 3 Bölümlük Unsere Mütter, Unsere Vater dizisi var tavsiye ederim. 2. Dünya Savaşını Almanların gözünden anlatılıyor...
  • İkinci dünya savaşının Hitt'ler tarafından sonucu merak edenler varsa ÇÖKÜŞ en güzel anlatan filmdir. Tavsiye etmeyi borç bilirim.
  • Benim için;

• İwo Jima'dan mektuplar
  • Kapıdaki düşman
  • Das Boot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.