Şimdi Ara

Sizce en iyi assasin playeri bunlardan hangisiydi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • combonun mucidi 411 varken
  • ElaniaPolis diyorum
  • bunların arasından

1. 0000000000
    2. FuU

bu kadar ;)
  • hepsen kullanıcısına yanıt
    Tartışmasız mikyass59

• Nychris nasıl olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralf Jones

SixtySeven neden yok ?

pedalcı para babası niye olsun ? minore CD sırf bu adam yüzünden geldi.
  • Güncel.
  • 000000
  • G70 veya SomethingSmells dir bence zaten videoda birçok kişi ile 1v1 maç var arkadaşlar yazacak şimdi Zero'yu o kesmemiş arkadaki geliyor spike ile ks yapıyor falan ben şimdiden yazayım dikkat ederseniz adama ks yaptıklarında g70in canı 1300ler civarında yani ks yapmasa keserlerdi muhabbetine girmeyin aynı zamanda SomethingSmells ile olan 1v1 de elemanın shardları yanıyor zaten videoda adamı kesmeden 1-2 saniye önce durdurun normale shards yazıyor tekrar etmem gerekirse ben en iyi 2 assasin playerinin olduğuna inanıyorum bunlar G70 ve SomethingSmells
    MiNiKSeRCeSUziyoutube
    G70 Vs 0000000? G70 VS NYchris ? G70 Vs ArcangeL ?
    https://www.youtube.com/watch?v=ZD2el_UJAns

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimseL Maymun

quote:

Orijinalden alıntı: Stylee^^

1 ) BOOOOOOOOOOO

bu adamın üstüne assassin mi vardı :)

aynen katılıyorum, BOOOOOOOOOOOOOO nun listede olmaması saçmalık, listeyi bırak oylamaya gerek yok, tartışmasız 1.cidir

sırf onu izlemek için stehalt. basar takip ederdm xigenonda. 5 tane 80 level wariorun arasına giriyordu çatır çatır keiyordu,
    pedal kullanıyor ama pedalında hakkını veriyor, bizde kullandık pedal hiç hiç 1 parti 80lik adam bodozlama dalamadık,

ayrıca pk videolarında kullandığı müzikler bile efsane

2nci sıraya 00000 koyabilirim belki o zamanlar aşırı item ve pedal bile yoktu tam bilmiyorm videolarını izledim çok seri oynuyor. o döneme göre güzel.

Ben BOOOOOOO ile yıllardaca takıldım xıgenonda vatan klanının priestiydim BOOO'da pedal yoktu biliyosnuzki eskiden ctrl kagıt sıkıştırıp sağ tuşla minor olayı vardı.Skil dizilimine bakarsan minor nerde oldugunu görürsünüz zaten ayrıyetten birde sağ tuşla yapıodu.Tabi bu ctrl olayı sonraki zmanlarda fixlendi ama adam ozmana kadar eli alışmıştı artık zorlanmıyodu minor atmaya.Bi ara bize msn den camerayı açıp canlı canlı nasıl minor attıgını gösterdi yani o zman ben gözümle görünce inandım yani adam harbi fişek gibi parmak vardı adamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khet

G70 veya SomethingSmells dir bence zaten videoda birçok kişi ile 1v1 maç var arkadaşlar yazacak şimdi Zero'yu o kesmemiş arkadaki geliyor spike ile ks yapıyor falan ben şimdiden yazayım dikkat ederseniz adama ks yaptıklarında g70in canı 1300ler civarında yani ks yapmasa keserlerdi muhabbetine girmeyin aynı zamanda SomethingSmells ile olan 1v1 de elemanın shardları yanıyor zaten videoda adamı kesmeden 1-2 saniye önce durdurun normale shards yazıyor tekrar etmem gerekirse ben en iyi 2 assasin playerinin olduğuna inanıyorum bunlar G70 ve SomethingSmells
    MiNiKSeRCeSUziyoutube
    G70 Vs 0000000? G70 VS NYchris ? G70 Vs ArcangeL ?
    https://www.youtube.com/watch?v=ZD2el_UJAns

Vay be if i could fly şarkısını bu videoda keşfetmişim meğersem

• Parabola tek geçerim.
  • SexMachinee böyle reislerin olduğu bi listeye giremez bence
  • Bu arkadaşların alayı cok mu yetenekli ya bende niye yok yetenek
  • SininS vardı c.west de onu izlerdim paso

• Güncel..
  • İten meselesi playerlik bir yere kadar

• FuU

• Parabola diyen sadece 1 kişi var çok enteresan. 2007-2008'de forumda bu tarz konular açıldığında genelde Parabola deniyordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.