Şimdi Ara

SİZCE EN İYİ BEDAVA HOSTİNG ADRESİ HANGİSİ ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yani kısaca fikir birlğğii yokmu ama bence yani istediğim web hostin hem beedava olcak hem ftp desteği olacak reklamsız olup bide php,asp,cgi,perl,html,java... destekledimi iyidir hee alanda 50 mb yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rutless_Slayer

yani kısaca fikir birlğğii yokmu ama bence yani istediğim web hostin hem beedava olcak hem ftp desteği olacak reklamsız olup bide php,asp,cgi,perl,html,java... destekledimi iyidir hee alanda 50 mb yeter

Abi baska ne istiyon gurban oldugum yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rutless_Slayer

yani kısaca fikir birlğğii yokmu ama bence yani istediğim web hostin hem beedava olcak hem ftp desteği olacak reklamsız olup bide php,asp,cgi,perl,html,java... destekledimi iyidir hee alanda 50 mb yeter

+1
  • yaa 50megs de cute ftp yle atabiliyonum ftp addresi ne bide pass ı ne oluyo öle olunca
  • DomainDLX de FTP ye gerek olduğunu sanmıyorum.çünkü zip upload yontemiyle tüm dosylarınızı zip leyip atıyorunuz server onu unzip yaparak kaydediyor alanınıza..100 MB iyidir..
  • 125mb.com diye bi yer vardı
    çok b.ktan bi yer valla
    en iyi yer ise lycos iyi bence
  • Lycos ta heryer reklam yaw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KamiLOwen

Lycos ta heryer reklam yaw..

valla başka da pek işe yarar bişi yok
    bide domaindlx var
  • abi domaindlx de benim bazı asp scriptleri çalışmıyor yaa yani bazı sayfaları açılmıyor sayfa görüntülenemiyor
  • domaindlx tavsiye etmem hep sorun çıkarıyor geçen bi şifremi değişeyim dedim hata verdi dahada giriş yapamadım.....

hemde çok kısıtlı bandwith veriyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: savasay

domaindlx tavsiye etmem hep sorun çıkarıyor geçen bi şifremi değişeyim dedim hata verdi dahada giriş yapamadım.....

hemde çok kısıtlı bandwith veriyor....

sayfaya uploada yaptım sayfa ilk başta çalışıyordu şimdi patlak durumda...
  • Sırf ASP için domaindlx alıyorsanız almayın derim. Bazı temel ASP fonksiyonlarını bile desteklemiyor. Bir sürü sorunla karşılaşırsınız. Ama sayfa statikse 100 MB bayağı büyük lycos güzel ama dediğiniz gibi reklamlardan sayfaya nerdeyse 1x1 piksellik yer kalıyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.