Yahu ben mpx200'ün çekmediğini hiç görmedim,niye herkez çekmediğinden bahsediyo??? Nerde dolaşıyosunuz siz,şehirden uzak,yaban yerlerde mi? Issız bi adada mı?Bodrum katlarında , kömürlüklerde mi?
siemens s65, havada karada yeraltında kuytuda orada burada üstte altta sağda solda heryerde çekiyo milletin çekmiyo diye ağladığı yerlerde bile çekiyo
Arkadaşlar bu konuda benimde sıkıntım var çekim kalitesi iyi ve bataryası uzun giden hangi telefon var 200-300tl arası?
2005 ten beri konu güncellenmemiş hadi bilgilerimizi karıştırıp güncelleyelim sanırım üzerinde anteni çıkık olan kalmadı
Telefonun anten bölgesi olan ve genellikle arka kapağın alt ya da üst tarafını görüşme yaparken elinizle kapatmayın. Karşılaştırma yapacaksanız ayın şebeke ile (avae /avea gibi ) yapın. Yalnızca çekim çubuğuna değil konuşma sırasındaki ses kalitesine de bakın.
bende n79 var şebekeyi bilmem ama wifi de 1.500 tllik ıphonedan %30 daha güçlü çekiyor.
okudum okudum hiç gerçek cevap bulamadım..gerçekten de böyle problemimiz var arkadaşlar..köyde oturuyoruz ve en kalite telefonlar bile çekmiyor..bazılarının da 3310 vs telefonu köyün her yerinden çekiyor..bizde tepeye çıkmak zorunda kalıyoruz..defalarca türksel i aradık bakın o sizin 4 çeker reklamlarınız burda beş para etmiyor diye de en kısa zaman da döneceklerdi 2 yıl oldu :D
quote:
Orijinalden alıntı: mutlum33
okudum okudum hiç gerçek cevap bulamadım..gerçekten de böyle problemimiz var arkadaşlar..köyde oturuyoruz ve en kalite telefonlar bile çekmiyor..bazılarının da 3310 vs telefonu köyün her yerinden çekiyor..bizde tepeye çıkmak zorunda kalıyoruz..defalarca türksel i aradık bakın o sizin 4 çeker reklamlarınız burda beş para etmiyor diye de en kısa zaman da döneceklerdi 2 yıl oldu :D
Sende 3310 al o zaman :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme