ben bu topici olympia da 2.charımı açmak için soruyom şimdiye kadar öyle canım ne isterse kafama göe açıyodum sonra sıkılıyodum ama silemiyodum söylermisiniz sizce hangi char çeşidini açiyim?
ben sizin görüşlerinizi almak istedim yoksa karakter yapılandırma rehberinden bakardım
lütfen buraya yazınız sizce ne char açiyim?
NOT: ÖR:MAGE YAZARKEN YANINA PET PAPER GİBİ ÇEŞİDLERİNİ DE YAZINIZ LÜTFEN.
paper mega ol kesın
priest healer ol bence ben hepsiyle oynadım priest daa zevkli
pet mage
paper assasin oyanması en zevkli char
lvl 62+ debuffer str priest oyunda en güçlü char (oynamasını bilenler için )
bence en zevklisi STR Priest üstüne +7 veya +8 hp bonus giysileri yaparsın bide healer olursan çok zevkli olur
lvl 62+ debuffer str priest oyunda en güçlü char (oynamasını bilenler için )
İŞTE BUDA SUPER
tabi bide bana sorun paper bi charla oynamasını ula defans namına bişi olmuyo tek vurumluk canı oluyo ama tek atımlık gücüde oluyo:) magem paper asasinim paper bunlarla oynamısı zevkli ama zor yatma tehlikesi çok var ama tavsiye ederim
ne olup olmıcaın senin oynama tarzına kalmış bence ..
ama bence assasin ol derim eline dual +8 shard shell +7 set we rol +2 iron necklace iron belt felan warsa baya zevk alırsın :D
ama yeni bir serversa arch ol
beramus gibi bir serversa direk serverı bıraq:D
ne olup olmıcaın senin oynama tarzına kalmış bence ..
ama bence assasin ol derim eline dual +8 shard shell +7 set we rol +2 iron necklace iron belt felan warsa baya zevk alırsın :D
ama yeni bir serversa arch ol
beramus gibi bir serversa direk serverı bıraq:D
bence warrior.1on1 da tabiki priest daha avantajli ancak hicbir zaman bi takima onderlik yapan str priest gormedim.
bence BATTLE PRİSET ya da FULL PLATE ASASİN takıl .bu charlarla party e daha rahat girersin.priest i buff -heal yap
fp assasin olma derim bobert i örnek almayın hee tabi o adamdaki itemler sizde de warsa sorun yoq ama bobert bile bence şu anda yaptıından pişman çünkü defanssız we hp siz yaşanmaz bu oyunda
abi hepsi hikaye paper mage olcan başka yolu yok bide knight onlineyi özliyen warmı?
paper mage mi olucan
tmm haklısın mage olucaqsan paper olcan ama bugün lwl ını tam bilmiorum ama %100 60+ dı bir paper mage ye 2k damage wurdum cz de gerisini siz düşünün:)
Rouge olmada ne olursan ol str Pirest veya Paper mage ol ama sakın Rouge ile ilgili bişey olma ok?
_Riddick_ neden rogue olmasın ya anlayamadım rogue ye senin bir kastınmı war yoqsa bi bildiinmi war
Yeni serverin %60 ı rogue Prest olursanız baya bi daha kolay parti bulursunuz