ben bu topici olympia da 2.charımı açmak için soruyom şimdiye kadar öyle canım ne isterse kafama göe açıyodum sonra sıkılıyodum ama silemiyodum söylermisiniz sizce hangi char çeşidini açiyim?
ben sizin görüşlerinizi almak istedim yoksa karakter yapılandırma rehberinden bakardım
lütfen buraya yazınız sizce ne char açiyim?
NOT: ÖR:MAGE YAZARKEN YANINA PET PAPER GİBİ ÇEŞİDLERİNİ DE YAZINIZ LÜTFEN.
paper mega ol kesın
quote:
Orijinalden alıntı: askersın44
paper mega ol kesın
priest healer ol bence ben hepsiyle oynadım priest daa zevkli
quote:
Orijinalden alıntı: VicMerth
priest healer ol bence ben hepsiyle oynadım priest daa zevkli
Alıntıları Göster
pet mage
quote:
Orijinalden alıntı: Garrosh Hellscream
pet mage
Alıntıları Göster
paper assasin oyanması en zevkli char
lvl 62+ debuffer str priest oyunda en güçlü char (oynamasını bilenler için )
quote:
Orijinalden alıntı: MaDCeZiR
Alıntıları Göster
bence en zevklisi STR Priest üstüne +7 veya +8 hp bonus giysileri yaparsın bide healer olursan çok zevkli olur
quote:
Orijinalden alıntı: MaDCeZiR
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MaD-CeZiR
İŞTE BUDA SUPER
quote:
Orijinalden alıntı: askersın44
quote:
Orjinalden alıntı: MaD-CeZiR
İŞTE BUDA SUPER
Alıntıları Göster
tabi bide bana sorun paper bi charla oynamasını ula defans namına bişi olmuyo tek vurumluk canı oluyo ama tek atımlık gücüde oluyo:) magem paper asasinim paper bunlarla oynamısı zevkli ama zor yatma tehlikesi çok var ama tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: RentzusuKen
tabi bide bana sorun paper bi charla oynamasını ula defans namına bişi olmuyo tek vurumluk canı oluyo ama tek atımlık gücüde oluyo:) magem paper asasinim paper bunlarla oynamısı zevkli ama zor yatma tehlikesi çok var ama tavsiye ederim
Alıntıları Göster
ne olup olmıcaın senin oynama tarzına kalmış bence ..
ama bence assasin ol derim eline dual +8 shard shell +7 set we rol +2 iron necklace iron belt felan warsa baya zevk alırsın :D
ama yeni bir serversa arch ol
beramus gibi bir serversa direk serverı bıraq:D
quote:
Orijinalden alıntı: RentzusuKen
Alıntıları Göster
ama bence assasin ol derim eline dual +8 shard shell +7 set we rol +2 iron necklace iron belt felan warsa baya zevk alırsın :D
quote:
Orijinalden alıntı: !champion!
Alıntıları Göster
bence warrior.1on1 da tabiki priest daha avantajli ancak hicbir zaman bi takima onderlik yapan str priest gormedim.
quote:
Orijinalden alıntı: elizeR
bence warrior.1on1 da tabiki priest daha avantajli ancak hicbir zaman bi takima onderlik yapan str priest gormedim.
Alıntıları Göster
bence BATTLE PRİSET ya da FULL PLATE ASASİN takıl .bu charlarla party e daha rahat girersin.priest i buff -heal yap
quote:
Orijinalden alıntı: iborf
bence BATTLE PRİSET ya da FULL PLATE ASASİN takıl .bu charlarla party e daha rahat girersin.priest i buff -heal yap
Alıntıları Göster
fp assasin olma derim bobert i örnek almayın hee tabi o adamdaki itemler sizde de warsa sorun yoq ama bobert bile bence şu anda yaptıından pişman çünkü defanssız we hp siz yaşanmaz bu oyunda
abi hepsi hikaye paper mage olcan başka yolu yok bide knight onlineyi özliyen warmı?
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRÇE RAPİN ORDUSU
abi hepsi hikaye paper mage olcan başka yolu yok bide knight onlineyi özliyen warmı?
paper mage mi olucan
tmm haklısın mage olucaqsan paper olcan ama bugün lwl ını tam bilmiorum ama %100 60+ dı bir paper mage ye 2k damage wurdum cz de gerisini siz düşünün:)
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRÇE RAPİN ORDUSU
Rouge olmada ne olursan ol str Pirest veya Paper mage ol ama sakın Rouge ile ilgili bişey olma ok?
quote:
Orijinalden alıntı: _Riddick_
Rouge olmada ne olursan ol str Pirest veya Paper mage ol ama sakın Rouge ile ilgili bişey olma ok?
Alıntıları Göster
_Riddick_ neden rogue olmasın ya anlayamadım rogue ye senin bir kastınmı war yoqsa bi bildiinmi war
quote:
Orijinalden alıntı: !champion!
_Riddick_ neden rogue olmasın ya anlayamadım rogue ye senin bir kastınmı war yoqsa bi bildiinmi war
Alıntıları Göster
Yeni serverin %60 ı rogue Prest olursanız baya bi daha kolay parti bulursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Baterist
Yeni serverin %60 ı rogue Prest olursanız baya bi daha kolay parti bulursunuz