Şimdi Ara

Sizce En İyi Cinsiyet ve Karakter Nedir?Skilli Ne Olarak Açtırmalıyım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: AsYouWish

quote:

Orjinalden alıntı: LoTaR

3 Karakter Üzerinde Denemeler Yaptım.

Bow+Hunter İdeal Bir Seçim Olabilir.
    İkincisi Mystic + Assasin Buda Olabilir
    Üçüncü Seçim İse Axe + Warrior Şuan Bu Char İle Oynuyorum Bir Şikayetimde Olmadı Tek Sorun Çok Hantal Olması..

Bende Yeniyim 3 Karakter Sildim Sonunda Bunların İyi Olduğuna Karar Kıldım (Kendi Düşüncem)

2. ve 3. için bişiy diyemem ama bow + hunter biraz saçma deilmi? zaten adam statlarını dex e vermek zorunda defansı ii olacak çok defansif bi char olur ve attack az kalır benim düşüncem bu tabii.. str silah + hunter daha ii gibi bence çünkü dex e vereceğiniz statları str yada int e verme şansınız olur... farklı bi bakış açısı nedenleriyle birlikte mümkünse sizde nedenleriyle yazın yeni başlayacak ark ların aklında bi fikir oluşsun kafalarında "neden" ler kalmasın..

Haklısın Açıklama Yapmayı Unutmuşum

Bow+Hunter Açtığım Zaman Şöle Bir Düşündüm..İkiside Dex Tarafına Yatkınlar..O Zaman Dedim Bende Skilli Vuruşlar Yapıp Daha Hızlı Kesmeyi Düşündüm..Silahların İstediği Dex Oranlarına Baktım..Ona göre Dex Ayarladım..Skilli Vuracağım İçin İnte Biraz Yüklendim..Biraz Gerisindende Str Verdim..

Silahın Gerektirdiği Kadar Verdim Derkende Ole Bırakmadım Ara Ara Basmaya Devam Ettim..Defansımıda Hunterın Defans Skiliyle Bir Nebze Olsun Düzelttim..Şuan 3Dan 0Kyu Bir Char Oldu

Böle Birşey Denerken Biraz Düşünün Gerekli Ayarlamaları Yapın..

Anlayacağınız Hayal Bir Char Düşündüm Ama Sanırım Bir Kılıfa Tutturacam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoTaR -- 14 Ocak 2007; 5:19:43 >

• EGER HUNTER OLUP PARA KASMAK ISTIORSANIZ ROD HUNTER YAPIN !!
    EGER WARRIOR OLMAK ISTIORSANIZ ERKEK BLADE YAPIN STR BLADE DAHA II
    EGER ASSASSIN ISTIYORSANIZ KADIN CLAWCI OLUN ( BU CHAR KASARSA EN SAGLAM 2. CHAR OYUNDAKI, DIERI ISE MUSA DENILEN GELISMIS BLADE)
    EGER PYHSICIAN OLMAK ISTERSENIZ EN IYISI MYSTIC DELILEN KADIN :D

YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU :D

HATAM VARSA SOLEYIN !!!!
  • char build tavsiyelerin için teşekkürler ama bu forumda yüksek harf bağırmak anlamına gelir bu yüzden biraz daha dikkatli olursan sevinirm...yorumlar için içten teşekkürler çok sağol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.