Şimdi Ara

SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ

• Reklamlı formalardan nefret ediyorum
  •  SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ

Bu arada Banker Kastelli yazan gerçek mi ya?
  • Güzel konu olmuş .

SİZCE EN İYİ FORMA HANGİSİ

• 1881 kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe forması denince ilk aklıma emlak bankası reklamlı çubuklu forma gelir. çocukluk yıllarımda giydikleri için.

Banker Kastelli reklamlı formalar 1980-81 yıllarında giymişler

• quote:

Orijinalden alıntı: 1905ARMADA

Fenerbahçe forması denince ilk aklıma emlak bankası reklamlı çubuklu forma gelir. çocukluk yıllarımda giydikleri için.

80'li yıllar hakikatten çok ilginç. Tefeci bir adam, bu ülkenin en büyük 3 kulübünden birine forma reklamı verebilmiş. Vay anam vay.

• Oha şöyle bir haber buldum:
    ...Bu anlatılanlar Fenerbahçe'nin 82 kongresi öncesinde yaşanan hadiseler. Bu kongrede Ali Şen, Banker Kastelli'ye karşı seçimi kazandı ama bir yıl sonra 75 milyonluk borçla başkanlığı Faruk Ilgaz'a devretti.

@1905ARMADA
  • gölge
  • ZAHMUTCAN kullanıcısına yanıt
    san göre rakip takımın kötü ve berbat olabilir ama bana göre rakip takımın formaların da kusur bulamam,nedeni ise benim sevdiğim takım değil
  • Eski çubuklular daha güzelmiş, benim favorim efsane çubuklu bir de ilk formam "Okocha forması"

Ama bunu anlayamadım:

• Hah buldum.

quote:

1977-78 Sezonu Fenerbahçe Cemil Turan önderliğinde sahaya giriş yapıyor. O dönem bugünkü spor malzemelerinin yerinde yeller esmekte. Triko tişörtler ve naylon sortlardan oluşuyor efsanelerin sırtında terleyen formalar, bugünlerde üzerine yıldız koymak için mücadele edilen armalar çoğu kez formalarda yok bile ve anlaşılan bu formalarında bir sponsoru var. Bu formayı klübe yaptıran ve klübe ekonomik kaynak sağlayan sanırım Pereja kolonya firması o dünlerde reklam işini abartmakta sakınca görmemiş. Fener forması reklam afişi standartında. Bugünlerde Fenerbahçe'ye bu şekilde forma reklamı verilebilirmi ? Çok zor ...

Kaynak

• quote:

baştan 2. futbolcu neyin üzerine oturmaya çalışıyor

• guguk kullanıcısına yanıt
    ,arkadakinin ayağı o
  • Yakin zamandan 2006-2007 taraftar ve 2007-2008 beyaz forma cok guzel. İlk yillardaki butun formalar ayri bir efsane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1

Schumacher - Oğuz Çetin - Şenol - Hasan Vezir - Turan - Nezihi
    Müjdat - Hakan - İsmail - Aykut - Rıdvan.

103 gollü efsane kadro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAHMUTCAN

Çoğu berbat arada 1-2 tane var güzel o çubuklular iyi uzun kollu diğerleri kötü bence

Tebrikler troll bey şimdi gidebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.