Şimdi Ara

Sizce en iyi GTA ve nedeni ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GTA5-Grafikleri

GTA San Andreas-Oyunda birçok özellik olması,güzel bir hikayesi olması

• GTA III - Atmosfer
  • GTA V. Çünkü aşırı detaylı. Hemen her türlü şey düşünülmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

GTA V. Çünkü aşırı detaylı. Hemen her türlü şey düşünülmüş.

Haklısın

• GTA IV Fiyaskosundan sonra ilaç gibi gelen GTA V'e veriyorum oyumu. Ama gönlüm hala Vice City'den yana, özledik be Tommy reis
  • En iyisi bana kalırsa GTA: San Andreas, her ne kadar daha iyileri çıktıysa bile GTA havasını en çok yansıtan oyun San Andreas'tı bence.
    Ama GTA 2'nin yeri bende farklı. İlk oynadığım GTA oyunuydu. Sırf GTA 2 ve Jackie Chan oyunları yüzünden sabah akşam PS1 oynuyordum. Ne günlerdi be.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi f/p bölümü ne sizce
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gta 5: Hıkaye dısında neredeyse gercek hayatta yapılabılecek butun aktıvıteler var.
  • Gta 5 harika ama ne bileyim hiçbir oyun Vice City zevki vermedi bana.
  • Hala telefonumda Vice City var

• GTA 5 her türlü alır ancak o oyunda bile San Andreas'taki tadı bulamadım.

• Zirek17 Z kullanıcısına yanıt
    GTA SA hikaye-müzikler-dönemini yansıtması-kahramanımız cj -geniş harita-günlük yaşamı yansıtması.

• 1- GTA III (ilk 3 boyuta geçiş, devrim niteliğindeki açık dünya)
    2- GTA San Andreas :(CJ, Atmosfer, Müzik)
    3- GTA I-II (ilk oynadığım oyunların başında geliyor. yeri ayrıdır benim için:)
    4- GTA V (tamam birçok yenilik var, görüntüler iyi, müzikler harika, oynanış süper... fakat fazla detay var. Biraz daha sade olabilirdi. Borsa olayı falan çok kafa karıştırıcı. İyi derecede yabancı dil gerektiriyor.)
    5- GTA Vice City
    6- GTA IV
  • quote:

Orijinalden alıntı: G_D

GTA SA hikaye-müzikler-dönemini yansıtması-kahramanımız cj -geniş harita-günlük yaşamı yansıtması.

Haklısın.Bende sana katılıyorum

• San Andreas gibisi bi daha gelmez ve gelemezde artık.GTA V'ı beğenmedim hiç.San Andreasa göre 5-6 gömlek altı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 3 Ekim 2013; 21:22:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

San Andreas gibisi bi daha gelmez ve gelmezde artık.GTA V'ı beğenmedim hiç.San Andreasa göre 5-6 gömlek altı.

Katılıyorum. San Andreas gibi bir oyunu birdaha yapamazlar. Nedense onu oynarken aldığım zevki hiçbir oyunda alamadım. Ayrıca GTA V'dede 3 ana karakter yapıcaklarına 1 tane yapıp görevleri 3 kat daha fazla yapsalardı bence daha iyiydi. İnsan oynarken karakterine bağlanamıyor böyle olunca. Mesela San Andreas'ta falan oyunu oynarken insan kendini karaktere kaptırabiliyordu, görevleri yaparken sanki kendi saygınlık, para kazanıyormuş gibi hissediyordu. GTA V bu konuda beni aşırı derecede hayal kırıklığına uğrattı. Bunun dışında herşeyi güzel. Kaldıki herşeyi kusursuz olsa bile GTA 2 ve San Andreas'ın yerini hiçbir oyun tutamaz. Onlarla büyüdü benim neslim. Birdaha hiçbir oyundan o zevki alacağımı düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

quote:

San Andreas gibisi bi daha gelmez ve gelmezde artık.GTA V'ı beğenmedim hiç.San Andreasa göre 5-6 gömlek altı.

Katılıyorum. San Andreas gibi bir oyunu birdaha yapamazlar. Nedense onu oynarken aldığım zevki hiçbir oyunda alamadım. Ayrıca GTA V'dede 3 ana karakter yapıcaklarına 1 tane yapıp görevleri 3 kat daha fazla yapsalardı bence daha iyiydi. İnsan oynarken karakterine bağlanamıyor böyle olunca. Mesela San Andreas'ta falan oyunu oynarken insan kendini karaktere kaptırabiliyordu, görevleri yaparken sanki kendi saygınlık, para kazanıyormuş gibi hissediyordu. GTA V bu konuda beni aşırı derecede hayal kırıklığına uğrattı. Bunun dışında herşeyi güzel. Kaldıki herşeyi kusursuz olsa bile GTA 2 ve San Andreas'ın yerini hiçbir oyun tutamaz. Onlarla büyüdü benim neslim. Birdaha hiçbir oyundan o zevki alacağımı düşünmüyorum.

Tam benim düşüncelerimi aktarmışın ağzına sağlık hocam.Şimdi SA oynasam V dan fazla zevk alırım valla.3 karakter olayı iyi güzel ama oyuncu-karakter hissi hiç yok dediğin gibi.İnşallah gelecekteki oyunda düzgün bir karakter yaratırlar.Görevler V da bana çok az geldi.San Andreas'da neredeyse 110'u buluyordu yan görevlerle ve gayet zevkliydi.Şuan GTA SA HD çıkarsa R* direk alır oynarım 2 yıl.Multi olayıyla dahada artar süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 3 Ekim 2013; 21:25:05 >

• quote:

quote:

quote:

Tam benim düşüncelerimi aktarmışın ağzına sağlık hocam.Şimdi SA oynasam V dan fazla zevk alırım valla.3 karakter olayı iyi güzel ama oyuncu-karakter hissi hiç yok dediğin gibi.İnşallah gelecekteki oyunda düzgün bir karakter yaratırlar.Görevler V da bana çok az geldi.San Andreas'da neredeyse 110'u buluyordu yan görevlerle ve gayet zevkliydi.Şuan GTA SA HD çıkarsa R* direk alır oynarım 2 yıl.Multi olayıyla dahada artar süre.

Aynen öyle. Ayrıca GTA San Andreas'ta bisikletle direklerden yan yan bile kayabiliyorduk, istediğimiz herşeyi yapabiliyorduk. GTA V'de her ne kadar daha çok aktivite olsa bile oyunda özgürlük yok San Andreas'taki gibi. Motor yere düz iniş yapsa yine motordan düşüp ölüyor, arabayla dağdan atlasan araba patlıyor. Oyuna bunlar gibi birçok sınırlamada getirmişler. Ama GTA V kötü demiyorum. Şuan arkadaşın PS 3'ü o gelene kadar bende duruyor, arada girip oynuyorum. PC'ye çıkarsa online'ını yine uzun süre oynayacağımı düşünüyorum. Ama sonuçta bir GTA San Andreas'ın yerini dolduramıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle. Ayrıca GTA San Andreas'ta bisikletle direklerden yan yan bile kayabiliyorduk, istediğimiz herşeyi yapabiliyorduk. GTA V'de her ne kadar daha çok aktivite olsa bile oyunda özgürlük yok San Andreas'taki gibi. Motor yere düz iniş yapsa yine motordan düşüp ölüyor, arabayla dağdan atlasan araba patlıyor. Oyuna bunlar gibi birçok sınırlamada getirmişler. Ama GTA V kötü demiyorum. Şuan arkadaşın PS 3'ü o gelene kadar bende duruyor, arada girip oynuyorum. PC'ye çıkarsa online'ını yine uzun süre oynayacağımı düşünüyorum. Ama sonuçta bir GTA San Andreas'ın yerini dolduramıyor.

Aynen dağ koymuş adamlar ama birde animasyon eklemişler çıkılmıyor dağa saçmalık valla hocam.

• Gta vice city'nin senaryosunu çok beğenmiştim gerçekten iyi bir senaryosu vardı demolition man görevi dahil oyunun ilk 30-40 görevini en az 10 kez yeniden bitirmişliğim vardır.Fakat vice cityde aktivite azdı.
    Gta san andreas'de hem aktivite boldu hemde görevler eğlenceliydi gta vice citydeki gibi zor görevler çok sayıda değildi.
    Gta 4'te ise çeşitlilik ve grafik olarak çağ atladılar.
    Gta 5 muhteşem olmuş ama yapıldıkları yıllara göre gta:sa ve gta vc en sevdiğim oyunlarıdır.
    Umarım bir daha yapılacak olan gta oyunlarında gta 3 erasındaki bazı ana karakterleri,oyuncuya yardım eden karakterler olarak görebiliriz
    Ayrıca üstteki yoruma diyorum:Bildiğim kadarıyla dağa çıkılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.