Şimdi Ara

Sizce fenerbahçe kaç yıl sonra avrupaya gider? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ee biz 1 sene gitmedi şampiyonlar ligine ts gitti o ne olacak boşa gitti yani öylemi ozaman ts kupa istiyorlarsa bizde şampiyonlar ligine gidemediğimiz için zararımızı ts dan isteyelim
  • Ligden düşme gibi birşey olmazsa cezamız bittiği zaman avrupadayız... Juventus gibi olacağımızı düşünmüyorum.
  • Giderse de ilk turda elenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepedeninme

Yargıtay çıkan kararları bozarsa bu işin altından ne TFF ne de UEFA kalkabilir.

ya bozmazsa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçenin cezası bitince 31 yaşıma geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepedeninme

Yargıtay çıkan kararları bozarsa bu işin altından ne TFF ne de UEFA kalkabilir.

birincisi yargıtayın kararı bozması siz masumsunuz anlamına gelmiyor. Yargıtay kararı bozarsa yeniden yargılanma başlıyor.Belki cezaları az bulup kararı bozacak?
    ikincisi spor hukuku somut delil istemiyor, %1 şüphe varsa bile cezayı verin diyor. Yani kısacası mahkemenin verdiği suçlu kararı UEFA ( TFF demiyorum o zaten aklama kurumu ) için o bahsettiğim %1 i oluştururken, yargıtayın vereceği yeniden yargılama kararı hiç bir şekilde bağlayıcı nitelik taşımıyor UEFA için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklam1

2 sene fenere vizyonu büyük yöneticiler gelirse eski halinden de güçlü döner

Kesinlikle katılıyorum .. Tamamen kurumsal bir yapı almamız gerekiyor .. Ölenle ölünmüyor .. Bu durumu nasıl iyi değerlendiririz diye düşünülmeli şu aşamadan sonra .. Bu sayede belki katıldığımız ilk yıl yarı finale bile çıkarız .. Aziz Yıldırım suçluda olsa suçsuz da Fenerbahçe'ye kesinlikle zarar veriyor ..
  • o değilde tahkim 1 seneye indirirse herkez bunu aziz yıldırımın başarısı gösterir ve takımın başında kalmaya devam eder men gelmezse tabi :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

Fenerbahçenin cezası bitince 31 yaşıma geliyorum

Süt kokusu tee buralardan duyuldu.
  • Fenerbahçeli arkadaşlar çok iyimser yok 1 seneye felan indirelecek diye.Eğer tahkim ligden düşürme felan vermezse(bildiğimden değil yazayım dedim )Muhtemelen 2 sene sonunda Fenerbahçe avrupada olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

Fenerbahçeli arkadaşlar çok iyimser yok 1 seneye felan indirelecek diye.Eğer tahkim ligden düşürme felan vermezse(bildiğimden değil yazayım dedim )Muhtemelen 2 sene sonunda Fenerbahçe avrupada olur.

verse nolucak ki yine 2 seneye tekamül ediyor:)
  • o yıllarda dunyanın en mukemmel takımı olacak sekılde ılerleyen lıverpol sıkeden suclandı dava 10 yıl surdu sonra ıngılız hukumetı ozur dıledı dunyanın en mukemmel takımı yolunda ılerleyen juventus sıkeden suclandı seneler sonra aklandı ........ pekı yıllar sonra fenerbahce aklanırsa suclu dıyenler kendı ıc dunyasına kısılıgıne ne cevap verecek sıke olduguna sadece 3 temmuz gunu ınandım ama sonrasında oyle seyler oldukı apacık bır operasyon oldugunu anladım sız anlamadıysanız fanatıklıgınız ınsanlıgınızın ve karakterınızın onune gecmıs demektır...
  • Şike soruşturmasının tek nedeni aziz yıldırım ve yaptığı iş(aldığı ihaleler)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.