Şimdi Ara

SİZCE FİYATI NASI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARACIM 2009 HONDA CIVIC PREMİUM . şehir SAMSUN
    Arkadaşlar aracımda ki sıkıntılardan dolayı arabamı genellikle övülen bir yere götürdüm ve yaptırdım. Çok memnun kaldım daima oraya gitmeyi düşünüyorum lakin bu işlemleri ilk defa yaptırdığım için fiyatı nedir bilmiyorum . marka-usta açıklamadan sadece fiyatları çektim sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
    Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    ( araçta aşırı şiddetli motor sesi , yüksek titreşim, alt taraflardan lakır lukur sesler geliyordu, azıcık kasise bile giremiyordum )
     SİZCE FİYATI NASI?

• 3. kalem yağlı motor takozu yan sanayi takılmış ben istanbul da sanayide biraz araştırdım yan sanayi takma ilerde problem yaşarsın orjinal 90.000 gider yan sanayi 30000 gider demişlerdi orjinalin fiyatı 700 civarı idi sanırsam. ve birçok civic te yağlı motor takozu değişimi yapılmış hafif kronik sorun diyebilirim.
    bende 2009 civic var daha rotlar değişmedi. 101.000km de araç.
  • benim aracım da 134 bin de , daha yeni oldu bu sorun ve çok şükür halledildi. takozu da usta bu iyi diyip taktı , dediğiniz gibi kronikmiş, aracımı yıllar boyu kullanmayı düşünüyorum bakalım dediği haklı mı değil mi yaşayıp görücez :) narin araç işte arada kontrol ettirmek lazım Allah kaza bela vermesin :)
  • 1413 çok değilmi
  • caucass kullanıcısına yanıt
    ilk defa degistirdim bu parcalari o yuzden sormak istemistim bende. sizce hangi parcalari pahali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde toplam fiyat pahalı gibi geldi bana, rotların falan fiyatını bilmiyorum, hiç değiştirmedim
  • yan sanayi fiyatlarını bilmiyom heryerde değişebilir.
  • caucass kullanıcısına yanıt
    bana da pahalı geldi ama samsunda gittigim yerin pek de bi alternatifi yok o yüzden yaradana sığınıp yaptırdım mecburen :) ustaya pahalı degıl mı dedıgımızde direk olarak hocam dolar pahalı dıyorlar ve dedğim gibi samsunda da mecburen yiyoruz bu yalanı :S
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    yedek parçada hemen dolat yüksek cevabını alıyoruz malesef :S samsunda da honda ustası pek yok elimiz kolumuz bağlı malesef :S
  • iyi br usta olması yeterli bence
    yan sanayi parça alıp üzerine az kar koyup yaptırabilirdi ama yapmadı orjinali al sorun yaşamazsın dedi.
    şanzıman yağını değiştirirkende aynı olayı yaptı.
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    aynen bende öyle düşünmüştüm bakalım bundan sonra memnun kalıcak mıyız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.