Turuncu almaya karar verdim Beyaz:Hemen kirleniyor... 3 Çubuklu:Bu da güzel ama arkadaşta var arkaya Kewell yazdırdı hiç olmamış Parçalı:Her sene çıkıyor... Turuncu:Kewell'a en yakışan forma
Bende Turuncu aldım..Arkasına Die 4 You Yazdırmayı planlıyorum hangi renkle yazdırsam ?
eğer benim gibi ilk forman ise parçalıama daha önceki senelerden orjinal bi forman varsa turuncu
ben epeydir forma almıyordum onun için parçalı alacağım. belki sonra turuncu da alırım .
Turuncu çok basit duruyor.(turuncu bir t-shirt giymiş gibi).Parçalı ve 3 çubuklu arasında kaldım
Bu ne lan buraya mesaj atanların yarısı cezalı Ben de atmasamıydım
ben ikisinide aldım ... Metin Oktay Parçalı ve Turuncu .. param olsa beyazıda alırım.
turuncu güzell
quote:
Orjinalden alıntı: Ediz_uA
Bu 4ünden birini alıcam Bu arada Kewell yazdırırsam 7 yazdırmam. Bizim burda çok dalga geçiyorlar. Bi kere dereyi görmeden paçayı sıvadım gittim formaya 7 numara R.Pires yazdırdım e tabi gelmedi attım formayı
Forma Budur.
gir store hepsini giy hangisini beğenirsen onu al çık.
Turuncu
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
parasını ödesene kardeşim
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
parasını ödesene kardeşim
paramız yokkk
yaww galatasaraylı kardeşlerim bırakın bu turuncu forma sevdasını hiç güzel değil galatasarayın rengi ne sarı kırmızı turuncu nerden cıktı yaeww en güzeli üç çubuklu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme