Pires i de alırız ayakkabılarını da ama kimseyi almasak da Rum takımına yenilecek kadar küçülmeyiz hiçbir zaman.
Piresle rum takımının ne alakası var kardeş?Tamam rum takımı denilince Milliyetçilik duygularımız kabarıyor ama sonuçta futbol bu o takıma sizde yenilebilirdiniz futbolla bazı şeyleri karıştırmayalım!!
quote:
Orjinalden alıntı: ibrkr
Pires i de alırız ayakkabılarını da ama kimseyi almasak da Rum takımına yenilecek kadar küçülmeyiz hiçbir zaman.
gelen geçen 5 atıyordu bir ara size unutmayın o günleride
quote:
Orjinalden alıntı: cK1907
quote:
Piresle rum takımının ne alakası var kardeş?Tamam rum takımı denilince Milliyetçilik duygularımız kabarıyor ama sonuçta futbol bu o takıma sizde yenilebilirdiniz futbolla bazı şeyleri karıştırmayalım!!
AVUKAT MISIN?
b.o.k alirlar
quote:
Orjinalden alıntı: m_girit
b.o.k alirlar
Alırsa yermisin kaşık kaşık o söylediğini ?
alamassa sana yediriyim mi onlarda yetmesse, dick of Anelka and Appiah olabilir
yürü git kumda oyna
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cK1907
quote:
AVUKAT MISIN?
Kardeş avukatlıkla ne alakası var.senin anlama yeteneğin bu kadar mı?yada her söylenene saldırgan bi tavırla cevap yazman ne kadar doğru.bak ne güzel dünya 8. seçilmiş taraftarlarsınız gidin eğlenin kutlayın
sen hala oynuyosun galiba, futboldan anlama ozurlulerinin olusturdugu spor gundemi bolumunde nasil yorumlar yapilmasini bekliyorsunuz ki?
adamin anketine bak cay demle? ne kadar sacma ihtimaller yazmis yaaa, 4 tane ayni anlama cikan ihtimal var, sadece laf kalabaligi.
burda 14 - 16 yas arasi insanlar ve bu insanlarin actigi topicler olmaya devam ettikce burda seviye olmaz, hadi bakiyim, o kumların ustunde......., ne diyim ben sana
quote:
b.o.k alirlar
çok seviyeli ve saldırgan olmayan bir tutum değil mi? Çok tutarsızsın................... NOKTA.
quote:
sen hala oynuyosun galiba, futboldan anlama ozurlulerinin olusturdugu spor gundemi bolumunde nasil yorumlar yapilmasini bekliyorsunuz ki?
adamin anketine bak cay demle? ne kadar sacma ihtimaller yazmis yaaa, 4 tane ayni anlama cikan ihtimal var, sadece laf kalabaligi.
burda 14 - 16 yas arasi insanlar ve bu insanlarin actigi topicler olmaya devam ettikce burda seviye olmaz, hadi bakiyim, o kumların ustunde......., ne diyim ben sana
+1
İGS piresi degil onun sag ayak krmponunu alamaz once siz ac karnınızı doyurun.Parasızlıktan trastan kartlar cıkartıp milletten para dileniyorsunuz.Artık dunya sizin ne mal oldugunuzu bilior.Son senelerde bir tane kalıcı olan dunya yıldızı yok.Hepsi gelior goruor sefaleti aclıgı.Duyuyor agız kokunuzu (aclık kokan) ve kacıor.
Anket cevapları çok abartı olmuş keşke daha sade yapaydın dostum..
alır alır futbolu bıraktıktan sonra belki öylesine bi kaç gün gönülleri kırılmasın diye gelir
adamı fıstık gibi takımlar istiyor hiç Gs ye gelirmi.
quote:
Orjinalden alıntı: onersener
alır alır futbolu bıraktıktan sonra belki öylesine bi kaç gün gönülleri kırılmasın diye gelir
ya ne iş anlamadım gs istedi geliyordu vazgeçti 1-2 hafta önce tv de pires in menejeri aramış gs yi görüşelim diyee e e e geliyomu gelmiyomu