Şimdi Ara

sizce galatasaray piresi alır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

sizce galatasaray piresi alır mı

(En Son Oy Tarihi: 8.8.2005)
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrkr

Pires i de alırız ayakkabılarını da ama kimseyi almasak da Rum takımına yenilecek kadar küçülmeyiz hiçbir zaman.

Piresle rum takımının ne alakası var kardeş?Tamam rum takımı denilince Milliyetçilik duygularımız kabarıyor ama sonuçta futbol bu o takıma sizde yenilebilirdiniz futbolla bazı şeyleri karıştırmayalım!!
  • quote:

Pires i de alırız ayakkabılarını da ama kimseyi almasak da Rum takımına yenilecek kadar küçülmeyiz hiçbir zaman.

gelen geçen 5 atıyordu bir ara size unutmayın o günleride
  • quote:

Orjinalden alıntı: cK1907

quote:

Piresle rum takımının ne alakası var kardeş?Tamam rum takımı denilince Milliyetçilik duygularımız kabarıyor ama sonuçta futbol bu o takıma sizde yenilebilirdiniz futbolla bazı şeyleri karıştırmayalım!!

AVUKAT MISIN?
  • b.o.k alirlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_girit

b.o.k alirlar

Alırsa yermisin kaşık kaşık o söylediğini ?
  • alamassa sana yediriyim mi
    onlarda yetmesse, dick of Anelka and Appiah olabilir
  • yürü git kumda oyna
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cK1907

quote:

AVUKAT MISIN?

Kardeş avukatlıkla ne alakası var.senin anlama yeteneğin bu kadar mı?yada her söylenene saldırgan bi tavırla cevap yazman ne kadar doğru.bak ne güzel dünya 8. seçilmiş taraftarlarsınız gidin eğlenin kutlayın

• sen hala oynuyosun galiba, futboldan anlama ozurlulerinin olusturdugu spor gundemi bolumunde nasil yorumlar yapilmasini bekliyorsunuz ki?

adamin anketine bak cay demle? ne kadar sacma ihtimaller yazmis yaaa, 4 tane ayni anlama cikan ihtimal var, sadece laf kalabaligi.

burda 14 - 16 yas arasi insanlar ve bu insanlarin actigi topicler olmaya devam ettikce burda seviye olmaz, hadi bakiyim, o kumların ustunde......., ne diyim ben sana
  • quote:

b.o.k alirlar

çok seviyeli ve saldırgan olmayan bir tutum değil mi? Çok tutarsızsın...................
    NOKTA.
  • quote:

sen hala oynuyosun galiba, futboldan anlama ozurlulerinin olusturdugu spor gundemi bolumunde nasil yorumlar yapilmasini bekliyorsunuz ki?

adamin anketine bak cay demle? ne kadar sacma ihtimaller yazmis yaaa, 4 tane ayni anlama cikan ihtimal var, sadece laf kalabaligi.

burda 14 - 16 yas arasi insanlar ve bu insanlarin actigi topicler olmaya devam ettikce burda seviye olmaz, hadi bakiyim, o kumların ustunde......., ne diyim ben sana

+1
  • İGS piresi degil onun sag ayak krmponunu alamaz once siz ac karnınızı doyurun.Parasızlıktan trastan kartlar cıkartıp milletten para dileniyorsunuz.Artık dunya sizin ne mal oldugunuzu bilior.Son senelerde bir tane kalıcı olan dunya yıldızı yok.Hepsi gelior goruor sefaleti aclıgı.Duyuyor agız kokunuzu (aclık kokan) ve kacıor.
  • Anket cevapları çok abartı olmuş keşke daha sade yapaydın dostum..
  • alır alır futbolu bıraktıktan sonra belki öylesine bi kaç gün gönülleri kırılmasın diye gelir
  • adamı fıstık gibi takımlar istiyor hiç Gs ye gelirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onersener

alır alır futbolu bıraktıktan sonra belki öylesine bi kaç gün gönülleri kırılmasın diye gelir

• ya ne iş anlamadım gs istedi geliyordu vazgeçti 1-2 hafta önce tv de pires in menejeri aramış gs yi görüşelim diyee e e e geliyomu gelmiyomu
  • Baksa bahara belki
  • 32 milyon taraftarınız 1 er $ verirse belki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.