Bildirim
sizce google nexus 10 gelir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teknolojik cihazı beklemeye kalkarsan ömrün boyunca taş ve sopaya mahkumsun kardeş hep yeni bir şey çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç
teknolojik cihazı beklemeye kalkarsan ömrün boyunca taş ve sopaya mahkumsun kardeş hep yeni bir şey çıkıyor
sende haklısın kardeş zaten nexus 7 yi biraz daha inceledim 7inc aklıma yatmaya başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadir_pentagram
quote:
teknolojik cihazı beklemeye kalkarsan ömrün boyunca taş ve sopaya mahkumsun kardeş hep yeni bir şey çıkıyor
sende haklısın kardeş zaten nexus 7 yi biraz daha inceledim 7inc aklıma yatmaya başladı.
hocam amacın kolay taşımaksa kesinlikle 7 '' al bende vardı pantolanın arka cebinde taşıyordum -
Daha 7" gelmemişken erken bir soru oldu bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aşkacısı
quote:
Orijinalden alıntı: kadir_pentagram
quote:
sende haklısın kardeş zaten nexus 7 yi biraz daha inceledim 7inc aklıma yatmaya başladı.
hocam amacın kolay taşımaksa kesinlikle 7 '' al bende vardı pantolanın arka cebinde taşıyordum
evet ya 7" daha portatif her yere kolayca sığıyor 7" alacağım sanırım. -
ben kaprimin yan ceplerinde taşıyorum nexus 7 yi ya bi de yandan çanta aldım içine cupp diye oturuyor.
taşıması kolay tek elde kullanması kolay daha neyin 10" tabletini almak ister ki insan. hocam sen de 7" al boşver 10"i. -
Bence de 7 inç daha mantıklı. Boyut hakkında şu yazıya göz atmanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYDzhoPPHRBZO -- 2 Eylül 2012; 22:41:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ck1991
Bence de 7 inç daha mantıklı. Boyut hakkında şu yazıya göz atmanızı öneririm.
tablet alacak ama daha karar vermemiş olanlar için okunması gereken bir yazı. teşekkürler. -
arkadaşlar bu arda nexus 10 un 29 ekimde çıkması kesin gibi. kullanma klavuzu sızmış.
http://www.akillirobot.com/2012/10/25/samsung-yapimi-nexus-10un-kullanici-kilavuzu-sizdirildi/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X