Şimdi Ara

Sizce Güvenilir mi? Riot Nasus Veriyormuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ya bir kişi yorum atmış konuya katıldım diye burada tecrübeli çok fake mi bu?
    bende şu sitedehttp://lolcodefree.blogspot.com.tr/ iki gündür kod ararken bu adamın chate link koyduğunu gördüm ve tıkladım.
    Sizce değer mi 10 lvla çar kasmak riot k9 nasus için?

Edit: Adamın adı mehmet islam mış bu isimde vatandaş falan varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herrmangoring07 -- 17 Haziran 2014; 13:08:45 >

• adam ağır fake
  • İnanmayin soyle seylere yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunlara inanma fake referal bu siteden görüp çalmışlar yada baya uyanıklar :D galiba bunlarınki fake ama benzerini gercek yapan gördüm adam rp ve hero kodu çekilişi yapıyor 40-50$ lık multi hesap yasak herkes forum nicki ile 10 lvp ref kasıyor 100 olunca adam ordaki ref nickleri alıp cekiliş yapıyor çıkanları forumdan seçip pm den kod yolluyor 2-3 kez yapıldı bahsettiğim yerde 73 ref yapan kişide ben Riot graves kazandım 135 fln ref kasan da gördüm yapılabilir ban olayı yok...

• Teşekkürler @oguz0071 üstadım o şekilde çekiliş yapanlar varmı bildiğn güvenilir pm atabilirmisin?
  • bunların hepsi fake inanmayın
  • adam kendi viralini yapıyor, oyuna gelmeyin
  • Adam kendi raf olayını bedavadan size kastiracak inanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: herrmangoring07

Teşekkürler @oguz0071 üstadım o şekilde çekiliş yapanlar varmı bildiğn güvenilir pm atabilirmisin?

Hocam ben çoğu yabancı lol forumunu takip ediyorum reddit ten fln bahsetmiyorum ordada belki yapılmıştır ama reddit takipçisi değilim şimdiye kadar 3 kez yapıldı gördüğüm şu son 4-5 ayda olursa burdan paylaşırım bizden de nasiplenen çıksın ama bu olay kafama yattı ordaki forumların birinde yada burda yapacam benzerini

İlk bana fake geldi alışkanlık olmuş orda yazdım fake mi fln diye yapan üyede tonla referans var +bide yöntemi biri bana pm den anlattı ordaki qnq lardan bide riot graves gelince ben inandım çekilişten sonra çıkan herkes kod vs atılan msj ı konuya ekledi...

Edit : yanlız şu ilk 10 lvl yapana , 10 lvl yapın ip rp gelsin fln lara inanma onuda eklemeden olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 17 Haziran 2014; 19:17:42 >

• Referans kasiyor adam inanmayin

• faker

• hurafe bunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.