Şimdi Ara

Sizce hangi ankastre takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ankastre takım almayı düşünüyorum Ocak Davlumbaz Fırın ve mikrodalga Tafsiye edeceğiniz marka hangisi ben Siemens-Franke-Electrolux - Ariston-Bosch diye düşündüm Arçelik falan da tabi ama Arçeliğin son zamanlarda kaliteden düştüğünü duydum siz nedersiniz bana fikir veriseniz sevinirim HE Arkadaşalar birde şu cam ocaklar görüntü çok hoş duruyor acaba kırılma ihtimali nedir tencereden falan vs kırılırmı hemen faturayı bize keserler öyle şeyin garantisi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hava_kompresör -- 17 Ekim 2009; 10:29:52 >

• Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
  • Ben Bosch Ankastre takımı aldım.
    Tavsiye ederim. Zira daha evvel Bosch fırın kullandım gayet memnundum. Özellikle ısıtma gurubunda Bosch kalitelidir.
  • bende bu markalar arasında kararsız kaldım. birde samsung un fırınları dikkatimi çekti. twin conwection özelliği(aynı anda iki farklı yemeği farklı ısılarda pişirme) hoşuma gitti kullanan varmı? birde dün ariston bayisine gittik yeni fırın çıkarmışlar şu an kampanyada fırın+ocak+ davlumbaz 2999tl fırının özelliği iki bağımsız fırın gibi istediğin zaman alt istediğin zaman üstü çalıştırabiliyorsun.özellikli bir fırın Bence tek eksiği kendi kendini temizleme özelliği yok bu ne derece önemli bilmiyorum.sizce fiyata göre(bana biraz pahalı gibi) bu fırını almaya değermi?
  • görüş ve tavsilerinizi hemen yazarmısınız 2 gün içinde karar vermem gerekiyor
  • selam

indirimli ankastre fiyatları için ziyaret edebilirsin.

http://www.bekoyetkilisatici.com/index.php?p=list&k_id=32&kn=Ankastre+Paketleri

http://www.biralisveris.com/index.php?p=list&k_id=116&kn=Ankastre&pk_id=113

fena değil. sanki diğer site daha indirimli satıyor gibi.

• Ne Bekoyu ne Arçeliği evime sokmam.
  • aman aman elektrolux bosch gibi markalar varken arçeliği düşünmem bile çamaşır makinasını aldık arçelik 2ay önce hala onun sorunlarıyla uğraşıyoruz
  • bosch favori durumda takdir senin
  • şu sıralar piyasada f/p oranı düzgün bi set yok malesef...
  • siemens blue art koleksiyonundan al derim tasarım estetik ve teknoloji bir arada gerçekten.tabi fiyatları tuzludur eminim
  • wilson denen markayı nasıl bilirsiniz?ürünleri çok şık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.