Bildirim
Sizce hangi bow?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
str forever -
Str. -
Arkadaşlar nedenlerinide söylerseniz sevinirim. -
Yok mu aydınlatacak biri -
Hergün bowmanlarla ilgili konular açılıyor biraz baksaydın...
STR yap sebebi ise Pacheon buildi bol bol crit atan bir build...Max Critic farkınıda STR ile yakalarsın -
-
Kardeşim 100 defa yazıp, çiziyorum yazdıklarımıza yazık yahu. Her sorana ayrı ayrı açıklama yapıyoruz bir arama zahmetine katlanın yada üst konulara bakın. Konuya dönecek olursak adamın elindeki weapon onun yapılandırmasına değil oyuna bastırdığı paraya bakar .
Pvp yapılmayacaksa benim tavsiyem fll int bow. Hem hızlı kasılır hemde uniqiede adınızı duyurursunuz. Sikiller konusuna gelince
Pacheon > Lighting > Cold
Lightining avantajları = %18 büyüsel atack arttırıcı bufumuz, Dayanıklılık ( party ratio) arttırıcı bufumuz, hızl koşma, kayma (phantom), ve el yakma.
Cold'un avantajları= Önemli derecede phy defans, snow shield, wall serisi ve son olarak el yakma.
Full int olduğumuz için snow shield bizi ölümsüz kılacaktır. Cold imbue ilede karşımızdakileri dondurma avantajına sahibiz.
Elbise olarak benim önerim protector set. Böylece phy ve magic defans arasında bir denge sağlamış oluyoruz. Pvp de kral olmak istiyorsanız en az cirit 1o olmak kaydı ile +7 bow ve +5 üstü set size yeterli olacaktır.
Son olarak kuş olaraka tack yapan kuşu değil atack rating arttırıcıyı kullanıyoruz.
Not: Uykusuzum atladığım yerler olabilir .
-
Valla Full STR Bow Açtım Unilerde Adımı Duyuracağıma Yine eminimKutluhan Yanına Gelcem Çar Arıyorum RedSea'da Full Bana Çalışıcan Kasıcan Beni Laaaayn -
94 lwl +7 weponu içinde 3 avatar penguen tavşan olan account salıtıktır ... 240 tl :D isteyenler karginonur@hotmail.com u eklesinler... -
quote:
Orijinalden alıntı: _uLuC_
Valla Full STR Bow Açtım Unilerde Adımı Duyuracağıma Yine eminimKutluhan Yanına Gelcem Çar Arıyorum RedSea'da Full Bana Çalışıcan Kasıcan Beni Laaaayn
İyi çizmişler -
Full str bow öneririm.Uniq kesmek istiyorsan hiç durma wizard aç.İnt bowun keseceği uniqleri str bowda kesebilir.Pvp'de daha başarılı olur str olduğu için.Event,fortress gibi savaşlarda daha uzun dayanır.1 vs 1 olmadığı için str bowun damage'i yeter. -
Teşekkürler.. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxberkanxx
quote:
Orijinalden alıntı: Angelus
Arkadaslar charla pvp yapılmıyacak.. full int bow mu olmalı full str bow mu.. ve str bowlari ile int bowları farklımı?
sağdaki char int bow mu str bow mu?
Pvp yapılmasa bile Full str bence..
ayrıca bow yani weaponları farklı değil biri sox +6 bow diğer sadece sox olduğundan (:..Melez bow olurda int bow hiç iyi olmaz be..
Hybrid bowda denedim, str de, int de....
İnt bow @Kurt Başlı Sancak da dediği gibi mob kesmede mükemmel ( Söylediği gibi, light,cold,pacheon tabiki)
Str bow Pvp de mükemmel, Mob kesmek icin int in yerine asla gecemez, int de pvp de str nin yerine geçemez...
Hybrid bow a gelince. İntbow+strbow /2 resmen.... yani pvp de intden iyi, mob kesmede strden... tabiki mob kesmede intden kötü, pvp de strden aynı zamanda.
-
Tamamda bunun Job war'ı Fwar'ı var int bow çok ezik kalır bence..ha sadece taxi içinse onu bilemem -
quote:
Tamamda bunun Job war'ı Fwar'ı var int bow çok ezik kalır bence..ha sadece taxi içinse onu bilemem
İnt bowları küçümsemeyin, güzel bir alchemy+ usta bir el ile serverın en üst basamağına tırmanabilir .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 7 Eylül 2009; 7:55:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak
quote:
Tamamda bunun Job war'ı Fwar'ı var int bow çok ezik kalır bence..ha sadece taxi içinse onu bilemem
İnt bowları küçümsemeyin, güzel bir alchemy+ usta bir el ile serverın en üst basamağına tırmanabilir .
full str bow çok küçümseniyor bencede ama str bow yeri geldiğinde kral olup herkesi yapıra biliyor yeri geldiğinde ona buna pk olup rezil oluyor.bunun için bowcuna iyi itemler iyi bir silah gerekir bunları yapabilirsen harika bir çarın olacağını düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak
quote:
İnt bow için bilgi almak isteyende Forumdan İlhan abiyi buLsun...NasıL bir karakter anLatsın... :) -
Troy Serverinde 98 Full İnt bowum var,
Apollo Serverindeki 1,8m Sp Li 82 LwL Kasasında sun bowu hazır olan Charımı neden int değilde millete uyup str yaptım diye inanın çok ama çok pişmanım keşke onuda int yapsaymışım
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X