shadow hunter da ii %100 isabet muhteşem KS bunu kimse söylemedi ama 60 olarak en iisi supernova
Belki 57 diyerek Sword Dancing'i kastetmiştir hani Fire Drake'de 60 ta Sword Aura vardı ya
Her zaman için novadır, diğerleri fazla belli olmuyor sadece damage ve buffın verdiği etki Bir de party heal var novadan sonra diğerlerini geç
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
1. slow dancing deil sword dancing 2. spike 55 te açılır 3. Saçma bir sunum war Genede fikrimi açıklayım en süper 60 skilli bence SD dir çünkü sd den önce warriorda adam akıllı skill yok
artık var 57 lvl sword aura
nowa ne guzel ekran filan sallanıyo atom bombası gibi aynı
Party healın çıkardığı ses çok güzel
BUYULEER ICIN YORUM YAPMAYACAM AMA EN TATLI ÖLEN YTARATIK CENTAUR YA O NASIL BIR OLUŞ SEKLI ORTALIKTA FIRTINA KOPUYOR ZANNDERSIN
bence nowa nowadan vazgecemem
bence scaled skin(explore skill i)
light novayı çok seviyorum manyak bi ses çıkıyor ama asasın üstüne tanımam bu benim görüşüm
quote:
Orjinalden alıntı: wet_pozer
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
1. slow dancing deil sword dancing 2. spike 55 te açılır 3. Saçma bir sunum war Genede fikrimi açıklayım en süper 60 skilli bence SD dir çünkü sd den önce warriorda adam akıllı skill yok
55 diil 57
Egerki sen spikeye 57'de acılır diosan ben senin alnını karıslarım... Spike 55de acılır...
tabiki nowa.nowatown yapmamış biri knight tan alabileceği en büyük zevki kaçırmış demektir:)
60+ DEMİŞSİN BENCE JUDGEMENT YANİ PRİEST
İce nowa
Warriorun 60+ tek büyüsü SD deilki...Quake var lvl 60 berkserk büyüsü oda çok değişik.Alan a atılan voke gibi ama verdiği dmg lerde kayda değer.