Bildirim
Sizce hangi jant daha güzel?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
linkleri düzelt derim -
Ee ikiside ayni :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
linkler düzeltildi arkadaşlar :)
@K.B.R.O
@azure_wolf -
pdw derim ben -
bence 1. link kardeş gene karar senin -
Araç üzerinde fotograf olsa daha sağlıklı yorumlar gelir gibime geliyor.
bence ilk jant -
-
ilk linkteki daha güzel -
İlk lindeki jant daha güzel ama arabada görmek lazım. Bence accorda 2. link deki daha çok yakışır. -
Hocam bence accord a daha oturaklı bişiler taktırın derim tabi kendi görüşüm bu yok illa bunlardan biri diyosan ilk linkdeki birazda güzel galiba -
İkisi de kötü -
ikisi de kötü 1.si daha kötü -
Araç üzerinde görünmeden fikir belirtmek pek doğru olmaz zira araca göre değişebilri. -
Aralarında birinci. Ama bence 18 takın...
quote:
Orijinalden alıntı: Diesl
Hocam bence accord a daha oturaklı bişiler taktırın derim tabi kendi görüşüm bu yok illa bunlardan biri diyosan ilk linkdeki birazda güzel galiba
Arkadaş doğru söylüyor
Hocam yanlıs anlamayın ama arabanıza daha oturakli bur jant taksanız daha iyi olur linkdeki jantların arabanıza yakısacagini dusunmuyorum bence 5 kollu bir jant taksaniz daha gosterisli olur
Örneğin:Vossen cv3
-
arkadaşlar, 5x114,3 jant yok yahu
bir de kusura bakmayın janta 2000 lira veremem :) seti 800-1000 arası güzel jant tavsiyeniz varsa link paylaşabilirsiniz, çok sevinirim
lastikler için de 225 45 17 pt741 lastik düşünüyorum, bütçe bu kadar. yoksa ben de bilirim michelin vs takmasını :)
euro olmuş 3 lira, spor yaylar eibach en ucuzu 500-600 lira, napacaz bilmiyorum
Benzer içerikler
- en iyi photon led hangisi
- şırınga ile tavan döşemesi tamiri
- obd2 ecu bağlantı sorunu çözümü
- skypack ne demek
- araba koltuğundan deniz suyu lekesi nasıl çıkar
- renault logan
- 2024 mtv hesaplama. tablosu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X