Şimdi Ara

Sizce hangi klavye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-Steelseries Apex 350
    Bu klavye çok güzel arkadaşlar her şeyiyle bayaa beğendim ama tek sorunum şu klavyenin tuşları biraz birbirine yakın ve bende FPS ve MOBA oyuncusuyum yani kombolarda silah geçişlerinde falan zorlanırmıyım ve yazı yazımında sorun çıkarırmı ?

2-Logitech g410 Atlas
    Bu klavyede ayı şekilde beni çok etkiledi fakat negatif özelliği ise numpadının ve oradaki tusların bazılarının olmamasıdır.Bu klavye aynı şekilde beni idare eder mi diye düşünüyorum.

3-Logitech g710+
    Bu klavye çok sağlam dayanıklı iyi hoş falan filan ama bazı arkadaşlardan aldığım duyumlardan dolayı tuşlarının 1-2 ay içerisinde kolay yıpranabildiğini söylediler.

Bu 3 klavye arasında kaldım geniş çaplı araştırma yaptım ve karar veremediğimden dolayı size danışmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: iko4545

Arkadaşlar 3 klavye arasında kaldım

1-Steelseries Apex 350
    Bu klavye çok güzel arkadaşlar her şeyiyle bayaa beğendim ama tek sorunum şu klavyenin tuşları biraz birbirine yakın ve bende FPS ve MOBA oyuncusuyum yani kombolarda silah geçişlerinde falan zorlanırmıyım ve yazı yazımında sorun çıkarırmı ?

2-Logitech g410 Atlas
    Bu klavyede ayı şekilde beni çok etkiledi fakat negatif özelliği ise numpadının ve oradaki tusların bazılarının olmamasıdır.Bu klavye aynı şekilde beni idare eder mi diye düşünüyorum.

3-Logitech g710+
    Bu klavye çok sağlam dayanıklı iyi hoş falan filan ama bazı arkadaşlardan aldığım duyumlardan dolayı tuşlarının 1-2 ay içerisinde kolay yıpranabildiğini söylediler.

Bu 3 klavye arasında kaldım geniş çaplı araştırma yaptım ve karar veremediğimden dolayı size danışmak istedim.

Mekanik Klavye istiyorsan ; Logitech g710 - g710+

Rubber Dome (Mekanik olmayan) klavye istiyorsan ; Steelseries Apex - Apex 350

• Arkadaşım sana önerim Logitech g710+
  • Logitech g710+ bencede bu daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westyer3 -- 6 Nisan 2016; 9:44:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.