quote:Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE 3 Bir CΛRNIVΛLE klasiği. - 2. daha iyi hocam. Bu arada yanlış anlaşılacağımı bile bile soruyorum alevi misin?
quote:Orijinalden alıntı: TıB quote:Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE 3 Bir CΛRNIVΛLE klasiği. - 2. daha iyi hocam. Bu arada yanlış anlaşılacağımı bile bile soruyorum alevi misin? Saol yorumun için evet. @Scolerr® Saol kanka :D
quote:Orijinalden alıntı: TıB quote:Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE 3 Bir CΛRNIVΛLE klasiği. - 2. daha iyi hocam. Bu arada yanlış anlaşılacağımı bile bile soruyorum alevi misin? nasıl anladın kanka
quote:Orijinalden alıntı: Eric Clapton 25+ yasında gibi gösteriyorsun Yok o kadar değilde en fazla 20 dediler 25+ ilk defa duydum daha 17 yaşındayım yapmayın dertler sağolsun usta
quote:Orijinalden alıntı: taken21 boynundaki kılıcın anlamını kac kişi biliyor acaba bu forumda sevdim seni yegen Selam olsun. 2 numara derim
quote:Orijinalden alıntı: Gogou quote:Orijinalden alıntı: taken21 boynundaki kılıcın anlamını kac kişi biliyor acaba bu forumda sevdim seni yegen Selam olsun. 2 numara derim Sağolun hocam yorum için..