DAHA ÖNCE SYMBİAN İŞLETİM SİSTEMİ OLAN TELEFONLARI ÇOK BEĞENİRDİM EĞER BİR TELEFONDA İŞLETİM SİSTEMİ VAR İSE O TELEFON HERŞEYDİR MÜZİK ÇALARDIR UZAKTAN KUMANDADIR VS VS AMA NOKİANIN MENÜLERİNDEN VE SIKILDIĞIMİ İÇİN TARZI FARKLI BİR TELEFON ALMAK İSTEDİM ZAMANINDA DA SONY ERİCSSON KULLANMIŞTIM AĞZIM YANMIŞTI. BİR ÇOKPROBLEMLE KARŞILAŞMIŞTIM. BİRAZ DA KUMAR OYNAYARAK W810 ALMAYA KARAR VERDİM VE ALDIM.SONY ERİCSSON SONUNDA TELEFON YAPMAYI ÖĞRENMİŞ VE KUSURSUZA YAKIN BİR TELEFON ÇIKMIŞ ORTAYA.TARZI MENÜLERİ BENCE NOKİAYA GÖRE BİR AKSİYON İÇERİYOR. SONUÇ OLARAK W810 KUSUR BULMAK İÇİN ÇOK ZOR Bİ TELEFON. EĞER MÜZİK SENİN İÇİN ÇOK ÖNEMLİYSE MENÜLERİN KAYARAK AÇILSIN İSTİYORSAN MENÜLERDE GEZERKEN TİTRESİN İSTİYORSAN RADYONDA RDS DE OLSUN DİYORSAN ÇOK GÜZEL DE FOTOĞRAF ÇESKİN DİYORSAN GECELERİ DE EL FENERİ GİBİ KULLANIRIM DİYORSAN EKANIM PARIL PARIL PARLASIN DİYORSAN.TELEFONUM KENDİ FİRMWARE İNİ BANA ZORLUK ÇIKARMADAN NETTEN UPDATE ETSİN DİYORSAN.BENİM TELEFONUM BENİM MÜZİĞİM DİYORSAN !!! W810.
peki w810i nin ikinci eli ne kadardır?
quote:
Orjinalden alıntı: aziz bey
peki w810i nin ikinci eli ne kadardır?
500-550 ben 3250 derim.suan kullanıom cok memnunum..
650 civarıdır ama o telefonu kim niye satsın o da tartıışılır.yeni bi telefon ve ikinci ele düşmesi zor gibi geliyor bana
belki sıkışık veya acil satmak isteyenler vardır w800i nasıl peki onu alsammı internet farklarından başka ne farkı var müzik kamera vs...
W810i ile W800i arasındaki farklar:
- EDGE (GPRS'ten yaklaşık 5-6 kat daha hızlı internet bağlantısı) - Netfront HTML destekli internet tarayıcısı - Quadband (GSM 850/900/1800/1900) - Daha kaliteli,parlak ve büyük ekran (1.9 inç) - Daha ince yapı (19.5 mm) - Işık alıcısı (Pil tasarrufu) - Joystick yok navigator bulunuyor - GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme (SEUS ve DaVinci sorunları yok) - 1000 kişilik telefon defteri - Daha stabil yazılım (Örn: Bluetooth açarken kitlenme yok) - Müzik kablosu - 20 MB dahili bellek - Lens koruyucu kapak yok - 350 saat bekleme / 8 saat konuşma süresi
tamam büyük ihtimalle w810i alabilirim peki nokiadan hangi modelleri önerirsiniz pahalı olmayanları
quote:
tamam büyük ihtimalle w810i alabilirim peki nokiadan hangi modelleri önerirsiniz pahalı olmayanları
5500 Sport :P
bende telefon arıyorum, hangisi iyi bi fikrim yok ama 650 civarı bişey arıyosan, 2.el alıcağına 6233 ve e50 600 milyon civarı.. onları değerlendir bence
Kesinlikle W810i
quote:
Daha once cevap yazmistim, tekrar yazayim.. Isletim sistem onemli degilse bunlar arasinda ilk secenek W810i olmalidir.. nokia modelleri arasinda da 6233 ve E50 yi tavsiye ediyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme