Şimdi Ara

Sizce hangi Ygs daha zordu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2016 mat feni kolay ama bana Türkçesi çok saçma geldi keza 15in de öyle ama 14 13 11in Türkçelerini çok beğendim. En azından cevaplar soru ile alakaliydi. Matematik hepsinde kolay ama problem yapamayan arkadaşları 2016 zorlamış olabilir. 2014 15 ve 16nin feninde cok zorlayıcı şeyler yoktu ama 11in feninde zor birkaç soru vardı ayrıca LYS konularının olması da cabası. Sosyalim iyi olmadığı için tam bilmiyorum ama 2016nin ki zor gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu 2016'da sıralamalar falan düşmüş eyvallah da, sorulara göz attım bence kesinlikle kolay değil birazdan çözeceğim çözünce daha sağlıklı bir değerlendirme yaparım.
  • 2015 ve 2016 ya giren biri olarak arada uçurum var diyebilirim. O kadar çalışıp netlerimi 145lere yükselttikten sonra o sinavda gidip 105 net yapmıştım 24k gibi bir şeydi. Lys ile girdik bi yere 2016 da dalgasina gireyim dedim 125 netle 30k oldum ki 1 sene boyunca elimi kitaba surmedim. Ki siz gibi ben de önceki yılları çözmüştüm 2015 te girmeden önce de hicbir sinav onun kadar saçma olmadı gözümde. Dershanelerin kapatılması olayina bağlıyorum bunu 2015 in bu kadar saçma bir zorluğu ve 2016 ninda cok basit olmasını

• quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

Ya bu 2016'da sıralamalar falan düşmüş eyvallah da, sorulara göz attım bence kesinlikle kolay değil birazdan çözeceğim çözünce daha sağlıklı bir değerlendirme yaparım.

Harbiden kolaymış yaw bir TM'ci olarak 120.5 net yaptım ki bu şu ana kadarki rekorum. Benzer soru türleri soru banklarında gördüm ama sosyal dışında netlerimde pek bi farklılık olacağını sanmıyorum.
  • 2012 2016 dan daha kolaydı beyler bence. Hemde güzeldi. 2016 nin matı kolay değildi bence. Türkçesinin taaaaa zaten. Sosyalde bilgi soruları vardı, felsefe dinde kolay değildi. Fenide kolay ama güzel sorulardan oluşuyordu bence.

• 2015'e girdiğime göre en zoru oydu tabii ki

• Ciddi ciddi 2015 ile 2016'yı kıyaslıyorsunuz.
    2016 sonuçları açıklanamdan önce 130lar 140lar havada uçuşurken troll diyordunuz. Sonuçlar açıklanınca gördük 117 netle 36 bininci oldum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.