Şimdi Ara

Sizce Hangisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makine Mühendisliğini kazandım bu sene. Her türlü çizim programlarını kaldırabilecek performansta olmalı. Oyunda oynarım arada gta5 gibi

Sizce hangisini almalıyım bu üçünden biri olacak

TOSHİBA SATElLITE L50-B-28J i7
    Toshiba Satellite L50-B-27P i7
    TOSHIBA Satellite L50-B-27R i7

• sadece toshiba mı düşünüyorsunuz ?
  • bilindik marka diye kardeşim bunu tercih ettim. Bu fiyatlarda asus da olur bu bilgisayarlar çok mu kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

sadece toshiba mı düşünüyorsunuz ?

bilindik marka diye kardeşim bunu tercih ettim. Bu fiyatlarda asus da olur bu bilgisayarlar çok mu kötü
  • Maxtargets M kullanıcısına yanıt
    toshiba kötü değildir ama toshiba fanboyu olan bir arkadaşım 3-4 defa servise götürdü cihazı. benim asus 2 senelik garantisi bitti daha servis yüzü görmedi. genelde herkes kendi malını över gibi olacak ama ben asusdan memnunum. tek sıkıntı toshiba gibi soğutması iyi değil kasası biraz sıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

toshiba kötü değildir ama toshiba fanboyu olan bir arkadaşım 3-4 defa servise götürdü cihazı. benim asus 2 senelik garantisi bitti daha servis yüzü görmedi. genelde herkes kendi malını över gibi olacak ama ben asusdan memnunum. tek sıkıntı toshiba gibi soğutması iyi değil kasası biraz sıcak.

Asusun hangi modelini önerirsin 2500-3000 Lira olanlardan

bu toshiba modellerinden hangisi iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

3000 BÜTÇE VARSA MONSTER AL.
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1-1.html#.VcnUSKnkSao

asus veya toshiba düşünüyorum

Bu markaların hangi laptoplarını tavsiye edersiniz
  • Bütçeniz fazlaysa oyun için msi soğutması iyi dizüstü pc leri öneririm tosibada iyi ama kasa ısınmaması bakımından msi de güzel modeller var malum entepreli çipler çabuk ısınır çabuk arızalanır soğutma önemli ama tercih sizin hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.