|
Sizce hangisi?
-
-
Acer'ın Nitro serileri güzel modeller ki cihazda i5 10300H işlemcinin yanında 3050 grafik kartı olması diğerlerinden bir tık öne çıkartıyor. Bence de bu modeller arasında kesinlikle Acer. İlerde yapacağın ram artışı ile uzun süre kullanılabilecek bir model.
-
Selamlar,
Benim tercihim kesinlikle Asus TUF serisi olurdu. i5 10300H oldukça yeterli bir işlemci, Ekran kartı olarak da 1650TI kullanması 1 adım öne çıkartıyor. 17" olması da extra avantaj. Oyun ya da çizim kullanımında büyük ekran büyük kolaylık sağlıyor. Markaya karşı sempatim de var ayrıca :)
-
Bencede acer nitro 5 diğerleri arasında çok daha başarılı bir model.
-
Peki rtx3050 ile gtx 1650ti arasında büyük farklar olumu? -
10300H'lı Acer bence gayet tercih edilebilir gibi duruyor, kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giuntii20 -- 16 Ekim 2021; 17:3:39 > -
Tabii ki de söz konusu ekran kartı olunca notebook tarafında 3050'li olanı tercih etmek en mantıklı seçenek olacaktır
-
3050 olani almak dediginiz gibi daha mantikli olacaktir cunku mobil tarafta sisteminizi upgrade edemeyeceginizi ongorursek tercihini ekran kartinin daha iyi olandan yana kullanmaniz mantikli -
Acer Nitro 5
Intel Core İ5-10300H İşemci
GeForce 3050 Ekran kartı
8GB RAM + 256GB NVMw SSD
144HZ Ekran
Hocam bu cihaz oldukca başarılı
-
acer nitro 5 10300h ve rtx 3050 ile daha iyi tercih olacaktır
-
acer nitro 5 derim bende
-
RTX3050 grafik kartı hem yeni nesil bir ekran kartı hem de daha performanslı olacaktır.
-
Acer aldım. Teşekkürler. Asusta da 17,3’ olduğu için gözümde kaldı ama donanım daha ağır bastı. Fikirleriniz için teşekkürler. -
Aceri nereden aldınız acaba -
Yurtdışı cihaz hocam. Elden aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X