Şimdi Ara

SİZCE HANGİSİ...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler kusurama bakamyın sitede yeniyim geldigimdendir böle bi konu hiç görmedigimden bilmiyodum lütfen kusura bakmayın..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahqra

Benim bildiğim priestlerde helis %1000 vuruyor.BP Priest +9 Yada +10 Fabric Set,Elinde HB yada MS,Unique takılar.Sana helis vurdumu adam afallar

hellis defanstan etkilenmeden %300 vurur...

ayrıca binlerce kere açıldı bu konu fakat 1001. konuyu açmışsın kutlarım

madem yenisin o zaman ne istediğine bağlı

maximum damage için : assassin

maximum güç : warrior

maximum dayanıklılık : int priest

maximum np : mage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vormound -- 2 Ağustos 2007; 16:31:51 >
  • lvlına bağlı bence
    1-35 arası mage
    35-57 arası asas
    57-72 arası warrior
    72 den sonra hemen hemen eşit olur ama priest bence biraz daha önce cıkar
  • bence priest

maage sağlam diyenlere bişi anlatayım izmirli olan yada logosta oynayanlar bilir zümdürüdü anka vardı onun areste mage i var dual +3 rofler +3 iron neck +3 glass belt +3 w.e lerle dolaşio char mage 78 lvl 72 warrior a yattığını görrdüm böyle itemli bi mage olmasına rağmen çok kolay yatıyor 2 lvldede herşey değişmeyeceğğine göre mage cücüktür
  • quote:

Orjinalden alıntı: aresligenc

EVET BEYLER SİZCE LWL 80 OLARAK HANGİ CHAR DAHA DEĞERLİ??

WAİROR

ROGUE

PRİEST

MAGE

BENCE EN SAGLAM MAGE ..............!

SİZCE HANGİSİ?

itemlere baglı bis sürü soyuk çarım var 1 lwlik adam yere ytırır hepsini hepsi don sütyen geziyo geçen 74,6 lwlik mage gittişimdi çara bakcak yüzüm yok.
  • bence priest

maage sağlam diyenlere bişi anlatayım izmirli olan yada logosta oynayanlar bilir zümdürüdü anka vardı onun areste mage i var dual +3 rofler +3 iron neck +3 glass belt +3 w.e lerle dolaşio char mage 78 lvl 72 warrior a yattığını görrdüm böyle itemli bi mage olmasına rağmen çok kolay yatıyor 2 lvldede herşey değişmeyeceğğine

--- DİYEen arkadas oynamasını bilmiyodur +3 iron neck +3 glass belt +3 rof +3 we ile kralını getir mageyi kesemez sallıyosun arkadasım o saydıgın itemler dupesiz zor ayrıca +3 iron neck :S +3 rof :S 27 tane iron necki kim bulmus duper iste hepsi 1 tane iron neck bulunca millet zengin oluyor zati :P
  • bence roque
  • Warrior
    Mage
    Asas
    Priest (İntse 4.)(Bpse Mageyle Tartısılır )
  • Light Mageyle oynamadığınız belli bir kere kitlemesi yeter

4everMAGE
  • Arkadaşlar, bilmem farkında mısınız ama arkdaşımız başta hangisi daha değerli diye sormuş.

Ytl yönünden açıklama getireyim:

En değersizi ROGUE nedeni KOXP
    2. değersiz MAGE nedeni alan büyüsüyle çatır çatır kesip exp kasıyo
    3. sü ve 4. sü bence aynı PRIEST ve WARRIOR
    Yani ytl bakımından değerine baktığımızda Rogue a 100 birim ylt veriliyorsa, mage 125 birim, priest ve mage ise 150 ser birim ytl hakediyorlar

Hangisinin daha değerli olduğuna farklı açıdan baktım sadece

• tabiki asas ama minor combo bilmesi lazımm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.