arkadaşlar ben pokemoncraterde TTde ilk 40daydım ama bu pokemonlake daha degisik sizce oyunda ilk aşta hangi pokeyi secmeleyiz ve daha sorna hangi pokeleri yakalamaylıyız yardım lütfen
aslında pokemonlar arasında fazla bi fark yok o yüzden sen istediğin pokemonla başla farketmez sonra ona explosion saldırısı ekle pokemon yakalamaya gelincede sableye yakalamanı tavsiye ederim iyi pokemon
quote:
Orjinalden alıntı: alerji
aslında pokemonlar arasında fazla bi fark yok o yüzden sen istediğin pokemonla başla farketmez sonra ona explosion saldırısı ekle pokemon yakalamaya gelincede sableye yakalamanı tavsiye ederim iyi pokemon
Sableyeyi nerde kasabiliriz ve hangi haritada daha çok çıkıyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
quote:
Ice Map'te daha çok çıkıyor.İstediğin yerde kasabilirsin.Bu arada WarLord aldığın pokenin önemi yok.Nasılsa oyunda aynısının shiny'sini yakalarsın
quote:
Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
quote:
sableye explosion ekliyip 100 lvle kadar gym givonnide daha sonra exp için map2 de kasabilirsin daha rahat oluyo ve arkadaşın söylediği gibi ice mapte çıkıo
Herhangi birini al farketmez nasıl olsa daha güzel pokeler bulacaksın.
İstersen trade'e poke at sana yüksek level poke yollarım. Çabuk gelişirsin.