Şimdi Ara

sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nvidia xfx 7900GS icin ARCTIC COOLING VGA COOLER ACCELERO S2 yimi yoksa S1 imi almalıyım??

• S 1

S 2

S 1 Rev.2

Şimdi sen 7900GS ye uygun olup olmadınımı örenmek istiosun yoxa (hyr uygun ben baktım sadece arada fark varmı die soruyorum) mu diosun onu öreneblirmiyim ?

Edit : Neyse sen uzun süre olmuş bunu soralı sana şöyle cvp feriim (S 1 ve S 1 rev.2) 7900 serisine uygun S 2 7900 serisine uygun deil dio sitesinde kısaca S 1 alman gerekio kendi sitesi n de fan takılarak tabiki dafa fazla performans alındıı yazıo fakat sen sessiz olması için bunu seçmişsin bellik bunu 7900gs serisinde kullanan arkadaşlar varsa sana cvp verirler nekadar etkili yada etkisiz olduu konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 2 Aralık 2008; 19:56:54 >

• acıkcası uygunmu diye sordum.ozman s1 i hemen siparis weriyorum cok saol bilgin icin
  • suan baktım arctic coolingin sitesine (7X00 GS AGP hariç) yazıo e benim kart 7900Gs nası uyumlu oluyo benimkine :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciii87

suan baktım arctic coolingin sitesine (7X00 GS AGP hariç) yazıo e benim kart 7900Gs nası uyumlu oluyo benimkine :D

Sen sadece 7900 Gs demişsin ilk mesajında AGp y se belirmen gerekirdi. Peki snn kartın AGP mi ?

Edit: ama imzaandaki systemdeki kart sa agp olamaz imzandaki kartsa uyumlu kısaca.

7xxx Agp serisine uymama nedenide HSI chip i olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 2 Aralık 2008; 23:04:21 >
  • yok hocam pci benim kart.hocam sana guveniyorum ve yarın siparisi veriyorm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciii87 -- 2 Aralık 2008; 23:03:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciii87

yok hocam pci benim kart.hocam sana guveniyorum ve yarın siparisi veriyorm :D

Bende Firmanın sitesindeki uyumludur ibaresine güveniorum ve kartınn pci-e oluşuda uyucaını siteye göre doğruluo.
    Ben sitenin yalancısıyım kısaca kartına bakıp o gördüün soutucunn resimlerine bakıp 1 fikir edinedebilirsin aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Kararsız kaldım sizce hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu krizde yanlıs ürün alırsam heralde kotu olur.ama alıcam veriyorum firebal dan siparisi..
  • 1.si bu
     sizce hangisi?

2.si bu
     sizce hangisi?

3.sü bu
     sizce hangisi?

bu 3 ünden 1 isi galiba kartın ve pcb ye baktıımda o soutucuya engel teşkil edicek 1 şey gözükmüo uygundur.

Buda kartın çıplakkenki hali hakkında 1 az fikir verio.
     sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 2 Aralık 2008; 23:27:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.