Şimdi Ara

Sizce Hangisi ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • civic sedan 1.8 olabilir. mazda 6 serisine de güzel diyorlar(hiç kullanmadım), ayrıca avensisede bak istersen.
  • Bikere bana yardımcı oldugunuz için sizlere minnetarım.Ama bu bir gerçektirki alt tarafı 3 kişilik bir ailzeyiz.5 yada 6 kişilik değil.Yani HB modellerde olur.İnsignia olmaz otm vites yok var ama fiyat pahalı hemde 220 hp.Mazda 6 kafamda haricinde 2.el verdiğiniz C180 leri araştırıyorum.C180 fazla benzin yakmazmı ???
  • O fiyata en iyi seçim bence VW PASSAT 2.0 TDI HIGHLINE 140/170 HP + DSG olacaktır diye düşünüyorum aynısı dayımda var çok memnun
    http://www.sahibinden.com/passat_2_0_tdi_higline_dsg_trptonic-59WQQaXQQ12525122WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/ful_tiptronik_highline_ilk_sahibinden-01WQQaXQQ12232447WQQpXQQdisplayitem
    Bunlar örnek ilan diyelim araştırırsanız çok rahat 53-54 bin liraya bulursunuz diye düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Allegiance

Bikere bana yardımcı oldugunuz için sizlere minnetarım.Ama bu bir gerçektirki alt tarafı 3 kişilik bir ailzeyiz.5 yada 6 kişilik değil.Yani HB modellerde olur.İnsignia olmaz otm vites yok var ama fiyat pahalı hemde 220 hp.Mazda 6 kafamda haricinde 2.el verdiğiniz C180 leri araştırıyorum.C180 fazla benzin yakmazmı ???

lpg kitiyle büyük ölçüde aşılabilir diye düşünüyorum ama karar sizin tabi ki. 2006 modellerine bakarsanız 4-6 yaş dilim vergiden sınıflandırılırsınız vergisi de pek üzmez. bitek yakıt sorunu var o da dediğim gibi lpg ile büyük ölçüde azaltabilinir.ama bilen birisine sorarsanız tabi daha net cevap alabilirsiniz.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrath54 -- 16 Şubat 2009; 18:41:13 >
  • En iyi 3 seçeneği sıralamışsınız zaten. Ama sıralama sondan başa doğru olmalıydı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.