Şimdi Ara

Sizce Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür forumun altını üstüne getirdim,bazı şeyler kafamda yer etti ama yine de size sormak istedim.Çünkü alınacak notebookun parası benim değil emanet

Şu ikisi arasında kaldım diyebilirim sizlerin fikirlerini rica ediyorum;

ACER 5740G (1,550 TL)
    i3-330M 2.13 Ghz 3MB L2 cache
    Ati Radeon HD 5650 1 GB harici
    DDR3 1066 Mhz 3GB bellek
    320 GB HDD
    Win7 Home Basic 64-bit

ASUS K 61(1,461 TL)
    Intel Core2Duo T6600/2,20 Ghz/2 MB L2 Cache/800 Mhz Fsb
    GeForceGT 220M 1 GB harici
    DDR2 800 Mhz 4 GB bellek
    250 GB HDD
    win7 home basic 64-bit

makineyi alacak olan kredi kartıyla net üzerinden alışveriş yapmak istemiyor ve yakın çevremizde sadece Gold Bilgisayar var o yüzden buradan alacağız.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code33 -- 18 Mart 2010; 12:36:06 >

• abi ayın 2 sinde 5740g nin i5 lisini aldım çok memnunum bi sıkıntı yok sen neden i3 lüsüne alıosun onu anlamadım.
  • Acer açık ara önde..

@gergin09

i5 + 5650 li model 1500 liraya tabi ki alınabiliyor . Ama arkadaş internet üzerinden kredi kartı ile alışveriş yapmak istemediğini belirtmiş. Nedeni bu sanırım..
  • @gergin09
    @jasonburaak
    forumda da birçok görüş i5 işlemcili acer yönünde fakat bilgisayarı kullanacak arkadaş internetten alışveriş yapmıyor.birde çevrede bimeks,media markt gibi daha büyük teknoloji mağazaları olmadığından gold'a bir nevi mecburiyetten bağlı kaldık.

görüşleriniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: code33

@gergin09
    @jasonburaak
    forumda da birçok görüş i5 işlemcili acer yönünde fakat bilgisayarı kullanacak arkadaş internetten alışveriş yapmıyor.birde çevrede bimeks,media markt gibi daha büyük teknoloji mağazaları olmadığından gold'a bir nevi mecburiyetten bağlı kaldık.

görüşleriniz için teşekkürler

abi ben yine mesaj atıyım dedim sizde bilirsinizde internet kart numarası güven sorunu varsa diye sölüyorum biliyorsunuzdur aslında ama bankaların sanal kart uygulamaları bu konuda baya başarılı. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    5 ay önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.