Bu bilgisayarlardan hangisini alıyım sizce? Forumda arastırdım bazıları casper alınmaz sony den hp den vazgacmeyin diyorlar.Bazıları kasa erir diyor bazıları ekran kartını 512 gorur diyor.Bir türlü karar veremedim.Hep baska ulkelerın leptobunu alıyorum birde turklerın alıyım diyorum.Bu leptoplar hakkındaki iyi ve kotu dusuncelerinizi bildirirseniz sevinirim.
Ekran kartları ne?
quote:
Forumda arastırdım bazıları casper alınmaz sony den hp den vazgacmeyin diyorlar
İkisininkide bu valla casper forumun içinde kim yazdığını bilmiyorum isim olarak çok onemli ise bulurum.
bence de hemen özelliklere kapılmayın orda casper için i7 işlemcili 4 gb ram li diyebilir ama siz onu casper gördüğünüz anda eleyin ;) casper ı alırsan 1-2 ayda tuşlar silinir ekran gider
Bir yorum bu
Daha önce de birçok kez söyledim, tekrar söylüyorum : "Sony, Toshiba, Asus' tan şaşma, Casper, HP, Acer' a bulaşma" diye. Kimileri bana katıldı, kimileri de "Hadi ordan" dedi. Yorum sizin...
Bir diğeride bu
Benim kafam bu yüzden karışıyor biri oyle diyor digeri soyle Benim tek amacım beni 4-5 yıl goturmesi ben 2004 yılında amerikadan dell almıştım turkıyede daha yoktu bu seneye kadar kullandım sadece kasası artık gitti yoksa hala çalısıyor.Sizden ricam daha dogrusu kullanan arkadaslar varsa onlardan yorumlar yada bilen arkadaslardan yorumlar kafam rahatlasın yeter yoksa amerikadan 1800 dolara macbook pro alacam:)