Şimdi Ara

SİZCE HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşar laptop alıcamda 2. el bunları buldum aklında varsa sıfır da olur sizce bunlardan hangisi daha iyi?

oyun, film, internet gibi kullanım amaçlarım var...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-hem-is-hem-eglence-icin-en-iyi-secim-asus-k52jc-39768317/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-bu-fiyata-bu-ozellikler-kacmazzz-42385299/detay

• teşekkürler arkdaşım ama bu siteden alğımızda garanti olayı filan nasıl oluyo bişi çıkarsa nasıl geri vericeğiz?
  • Bakın size şöle anlatiyim, bu site güvenilir bi internet satış mağazası bende burdan aldım bilgisayarımı. Garantiyle bu firma uğraşmıyor, Dell teknik servisi arıyorsunuz teknik servise sorununuzu anlatıyorsunuz sonra servis değişmesi gereken parçaları sipariş verip parça ellerine geçtiğinde teknik servis evinize kadar gelip sorunu çözüyor Dell servisi eve gelip hallediyor sorunu.

Birde internet satış mağazalarının şöle bir avantajı vardır bilgisayarı aldınız diyelim açtınız baktınız bilgisayarda sorun var 7 gün için hiçbir şekilde koşul belirtmeden koşulsuz değiştiriyorsunuz bu hukuksal hakkınızdır.

Dell 'in şöle bir avantajı daha vardır örneğin bilgisayarınız bir ay dolmadan arıza yaptı ve değişmesini istiyorsunuz, servis yine evinize geliyor bilgisayar bakıyor ve arızayı tespit edip size değişim raporu veriyor. Sonra bu değişim raporuyla bilgisayarı gönderiyorsunuz yenisi geliyor.

Sanki Dell 'de çalışan birisiymişim gibi oldu ama alakası yok uzun süredir araştırdığım ve bende Dell olduğunu olduğu için biliyorum. Umarım iyi anlatabilmişimdir.

• hemde çok iyi anlattın ilgin için çok teşekkür ediyorum :) ... fazla oldum kb. ama :) bilgi amaçlı soruyorum bazı kişilere dell, exper gibi markalardan uzak dur daha çok acer, asus, toshiba gibi markalara yönelmemi söylüyolar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    5 ay önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.