Şimdi Ara

Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun araştırmalarım sonucu 3 tablet arasında kaldım.
    Alacağım tableti oyun oynamak, yüksek kalite film izlemek ve internette gezinmek için sürekli kullanacağım.
    Maddi olarak bir sorun yok, taksitle alabilirim, tabi daha az harcamayı kim istemez.

Sizce hangisini almalıyım? Neden?

1) Samsung Note 10.1 N8010
    (1200 TL - Samsung telefon kullanıcısıyım (S3) ve Samsung ürünlerini seviyorum)

2) Google Samsun Nexus 10
    (1150 TL - Google ve Samsung işbirliği gözüme çok çekici geliyor, özellikleri de gayet tatminkar duruyor)

3) Artes D1002
    (450 TL - Fiyat/performans ürünü olarak düşünüyorum fakat aldıktan sonra neden bi bu kadar daha koyup yukarıdakilerden birini almadım diye pişman olmaktan korkuyorum)

Teşekkürler...

• up
  • Paraniz yeterliyse tabiki 2. Secenek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus'da hafıza kartı desteği yokmuş yani 16 Gb mahkum kalmak zorundayım, note 10.1'in ise ekranının yeterli olmadığından bahsediyorlar. Kararsızım hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: provocative

Merhaba DH üyeleri,

Uzun araştırmalarım sonucu 3 tablet arasında kaldım.
    Alacağım tableti oyun oynamak, yüksek kalite film izlemek ve internette gezinmek için sürekli kullanacağım.
    Maddi olarak bir sorun yok, taksitle alabilirim, tabi daha az harcamayı kim istemez.

Sizce hangisini almalıyım? Neden?

1) Samsung Note 10.1 N8010
    (1200 TL - Samsung telefon kullanıcısıyım (S3) ve Samsung ürünlerini seviyorum)

2) Google Samsun Nexus 10
    (1150 TL - Google ve Samsung işbirliği gözüme çok çekici geliyor, özellikleri de gayet tatminkar duruyor)

3) Artes D1002
    (450 TL - Fiyat/performans ürünü olarak düşünüyorum fakat aldıktan sonra neden bi bu kadar daha koyup yukarıdakilerden birini almadım diye pişman olmaktan korkuyorum)

Teşekkürler...

artes al karışma

• samsung note al rahat et
  • Kalem kullanmayacağım için Samsungu, hafızası arttırabilir olmadığı içinse Nexus'dan caydım arkadaşlar. Uzun araştırmalar sonucu Asus Infinity Tf700t sipariş ettim, mutluyum arkadaşlar.
  • Umarım bahsettiğiniz kullanım amaçlarında 1 gb ram canınızı sıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.