Şimdi Ara

Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım.

İlki yeni bir ürün : 159 dolardan satışa çıktı: aşina olduğumuz minix in modifiye hali. Plus.
    http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Plus-Amlogic-S812-Quad-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-2G-16G-H-265-4K-802-11AC-2-4G-5-0G-WIFI-1000M-LAN-BT---Black-337454.html

İkinci ürün 2 - 16 lık çok hoşuma gitti para olsa 4-32 lik alı ır aslında :)) 149 dolar

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Draco-AW80-Meta-Allwinner-A80-Octa-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-802-11AC-H-265-Bluetooth-SATA-OTA-DLNA-336152.html

Eğer aklınızda başka ürünler varsa önerebikirsiniz.
    Bu arada full hd benim tv. Smart var ama çok yavaş o yüzden almaya niyetlendim. Daha ucuz iş görecek hızlı bir şeyler de olabilir. İkinci el de sıkıntı çıkarmayacak. Teşekkürler.

• Merhabalar, bende draco aw80 2-16 modeli var, yeni elime ulaştı hala inceleme aşamasındayım.
    geldiği gün freaktab den finless beta rom yükledim. normal kullanım açısından hiç bir sıkıntısı yok, menuler gayet akıcı, programlar hızlı açılıyor.
    yüklü olan xbmc yi silip kodi helix kurdum, biraz daha düzgün çalışıyor, ama gene 1080p mkv lerde bazen küçük takılmalar olabiliyor. diğer formatlarda her hangi bir sıkıntı yok.
    içinde gelen kumanda pek bi kullanışlı değil, air mouse almak lazım.

Network üzerinden film oynatmada hiç bir sıkıntı yok,
    dts dd hepsi çalışıyor, hem kodi de hem normal playerlarda.

şu an bi linux sürümü üzerinde çalışılıyor,

şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda daha detaylı yazarım umarım.
  • Kumanda iyi değil ve full hd oynatım da hafif problemli dediniz (mkv için). Peki açılış hızı menü internet hızı nasıl. ?
    Android telefonla bağlantı kurduğunuz zaman nasıl oluyor kumanda olarak?
    İki cihazda uhd aslında full hd de donmalar olması şaşırttı. Kodek bağlantılı bir problem mi? Siz nerden ne kadar aldınz?

Cevap için teşekkürler. @erginbay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 23 Kasım 2014; 13:09:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    açılış hızı menu hızı gayet iyi, hiç bir takılma olmuyor, menu geçişleri akıcı.
    internet hızında hiç bir sıkıntı yok, her türlü dizi izleme sitesinden sorunsuz ve takılmadan dizi izlenebiliyor.
    sayfa açma hızı normal bilgisayarımdan daha iyi diyebilirim hatta.
    1080p mkv de ki takılmalar xbmc de oluyor zaten, kendi oynatıcısında ve mxplayer da bir sıkıntı yok.
    bu tür android boxların nerdeyse hepsin bu tür takılmalar mevcut, gerekli güncellemeler ile sorunun çözüleceğini tahmin ediyorum.

ilk defa android tabanlı tv box kullandığım için hala çözme aşamasındayım.

android telefonum olmadığı için o konu hakkında bir bilgi veremiyeceğim. androidli bi arkadaşım gelirse onu da test ederim.

ben cihazı geekbuying den aldım 149 dolara. ayın 11 inde sipariş ettim, ayın 14 ünde kargo yola çıktı ayın 20sinde de teslim aldım.
    gümrüğe takılmadan eve teslim edildi.

birde freektab dan bi arkadaş yeni romlar üzerinde çalışıyor.

yakında linux romuda çıkacağından da bahsediyor geekbuying deki arkadaşlar.
    o zaman çok daha stabil olucak diye düşünüyorum. yoksa gidip bi intel nuc ya da gigabyte brix alacağım :)

iyi günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.