Şimdi Ara

Sizce HANGİSİ +8ms +8İP yada +8 HB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ares'de arkadaş hb:'yi gercek para ile 200 ytl'ye aldı.gersi sen sen düşün işte
  • hb zor ama ii yi alabilirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffcan

biraz once bi arkadasla konustum human b3 de onda hb +7 we +8 iiyi rahat alirsin dedi
    we bencede oyle
    Ha bu arada capkinimi bilioyorum Gecende +8 raptor satiodu
    o adamdada ne item warmi bea

o sattıklarından +8 raptor +8 ib ve dd benim saolasun ben gündüz calıştıgım için yardımcı oluyor tahmini şu ara S> +8 RAPTOR +8 İB DD 25 FP +7 MS +7 HOlY ANİMOR DİYE BAGRIYODUR:) bizim klan liderimiz kendisi saolasun dünyanın en iyi insanıdır biraz kazıkçıdır ama bir itemin dupe oldugunu anlasın satmaz kimseye elinde patlatır yine satmaz..
  • +8 hb
  • dupeciysen +8 hb kullan... ama degılsen +8 iron impact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eamon -- 24 Ocak 2007; 15:51:59 >
  • Hell Breaker+8 varsa geri kalan itemler hikaye. Hem priest hem warrior için en iyi silah. 155 Flame damage i oluyo galiba. Ve vuruş olarak giga+8 raptor+8 ıvır ve zıvır her türlü +8 den daha güçlü vurur.
  • +8 hb
  • +8Hb en iyisi ama biraz pahalı hatta baya pahalı sen alabilirsen +8ii(iron impact)al ona karşı bir defans yok
  • CLUP ler cok faıled verır ayrıca r ile damage veremezsın bunu bil
    sword bence bir priest için iyi bir silah seri olması ve combonun cok iyi yapılması açısından
  • zuhauha +8 hb 4 ever
  • Sırasıyla +8 HB - > +8 İİ > +8 MS
  • bulabiliyorsan hb kullan tabii ama bulamassan bence iron impact kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Sırasıyla +8 HB - > +8 İİ > +8 MS

Tam bunu söyliyecektim !! +8 Hb yarar walla ama pek piyasaya düşen bir malzeme deildir !! İi bulmaya çalış moradonda bi kaç gece takıl mutlaka bulursun !! Ama cayıp ms alma
  • peki +7 hb mi +8 ms mi?
  • +8 hb nerden bulucan satan varmı
  • +8 HB
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffcan

Stone giant bilgilendirme icin saol herkes onu al bunu al demi benim icin atack onemli
    oyuzden sanirim +8 ip we seri olmasi icin +7ms alirm
    Bide guvenmeyen ark war onu allah a havele ediorum
    sadece ap onemlı dıosan sen gıt at kendını bı yerden o zaman warıor lar nıe giga kullansın onlarda alsın +8 raptor dolassın ole eger serılıgı onemsız dıosan hıc oynama bu oyunu sen ok

• quote:

Orjinalden alıntı: astebe

ares'de arkadaş hb:'yi gercek para ile 200 ytl'ye aldı.gersi sen sen düşün işte

bi oyuna pre we gb den baska para wermem pre de girmek için oyun bronze 200m werılır mı yaa bi oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: kidmen

8 iron impact +8 ms den güclü +8 hb hepsinden güclü ama +8 hb bulman imkansız! sen en iyisi git +8 iron impact al

+1 onada Iron neck ıstıyolar genelde
  • +8hb al
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.