Bildirim
Sizce hangisi daha alınası?
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DonanımHaberinSahibi
lg g2 veya huwai g7 almanız daha iyi olur.
arkadaş haklı ama ikisinden biri diyosan
Z1 işlemci de daha performanslı
Kamerada Z1 Vibex2 ye göre daha iyi çekiyo
Z1 in pil ömrü daha uzun
Bu özellikleri dışında Geri kalanlar birbiri ile benzer bence Z1 derim Kamerası için alınır bence
Lımia 830 bu 2 cihazın gerisinde kaldığı için cevaplamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dail People -- 10 Mayıs 2015; 0:00:11 >
-
Butce bedir?
Eger bu cihazlar arasinda alinacak ise Z1 dusunulebilir ama dikkat ediniz ekrani camura yakindir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL
Butce bedir?
Eger bu cihazlar arasinda alinacak ise Z1 dusunulebilir ama dikkat ediniz ekrani camura yakindir.
1200 1300 arası z ultra nasıl sizce oyun ve film anlamında tatmin eder mi donma kasma olur mu sizce? Ama sonuçta erkeğim büyük bir telefon taşıması sıkıntı olabilir siz ne düşünüyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: peccescu
quote:
Butce bedir?
1200 1300 arası z ultra nasıl sizce oyun ve film anlamında tatmin eder mi donma kasma olur mu sizce? Ama sonuçta erkeğim büyük bir telefon taşıması sıkıntı olabilir siz ne düşünüyorsunuz.
Kuzenimde var z ultra film anlamında harika bir cihaz. Kendisi çok oyun oynamadığından oyun kısmını bilmiyorum. Cihaz baya ince ama çok büyük olduğundan taşıması hafif sıkıntılı.
quote:
Orijinalden alıntı: Sukur9
quote:
Orijinalden alıntı: peccescu
quote:
Butce bedir?
Kuzenimde var z ultra film anlamında harika bir cihaz. Kendisi çok oyun oynamadığından oyun kısmını bilmiyorum. Cihaz baya ince ama çok büyük olduğundan taşıması hafif sıkıntılı.
Bilgi için teşekkürler.Haziranı bekleyelim geni modeller çıksın büyük ihtimalle Sony alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
z1 kullanan bi arkadaşım var gayet memnun telefondan ama ben lg g2 32 gb öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: Sivazlı
z1 kullanan bi arkadaşım var gayet memnun telefondan ama ben lg g2 32 gb öneririm
Açıkçası ben g2 istemiyorum ne bilim içime sinmiyor bide büyük ekran ilgimi çekiyor küçük biraz tuhafıma gidiyor ama yine bilgi için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X