Şimdi Ara

Sizce Hangisi Daha karlı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu yaz a2 ve b ehliyeti almak istiyorum. Kursa gidince her şey onlara ait toplu ücret vermek mi ?
    Yada herşeyi kendim yapıp onlara sadece kurs ücreti vermek mi ?
    Tecrübeli arkadaşlara soruyorum her şeyi kendimin yapması çok uğraştırır diyorlar doğrumu ?

• Hiç bir şekilde daha kârlı cikmazsiniz. Tek tek yapin bence atmden para yatirmak ne kadar zor olabilir ki. Tabi size kalmis tek tek fiyatlarini arastirirsiniz b ve a2nin harçlarını, vergisini , kart ucretini eger toplaminda sana daha ucuz bi mebla cikartiyorlarsa dusunulebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

Hiç bir şekilde daha kârlı cikmazsiniz. Tek tek yapin bence atmden para yatirmak ne kadar zor olabilir ki. Tabi size kalmis tek tek fiyatlarini arastirirsiniz b ve a2nin harçlarını, vergisini , kart ucretini eger toplaminda sana daha ucuz bi mebla cikartiyorlarsa dusunulebilir

Fiyatları daha iyi öğrenmde öyle bakım en iyisi 100 150 karlı olursa uğraşmam ordan oraya gitme beni uğraştırır

• Kurs parası ver sadece diğer masrafları sen karşıla. Bi tanıdığımla olmuştu bu muhabbet adama 50 lira fazladan kitlemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: asocialmale

Kurs parası ver sadece diğer masrafları sen karşıla. Bi tanıdığımla olmuştu bu muhabbet adama 50 lira fazladan kitlemişler.

bilmiyom en iyisi öyle yapmakta çok uğraştırmasa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: AUZEF

quote:

Kurs parası ver sadece diğer masrafları sen karşıla. Bi tanıdığımla olmuştu bu muhabbet adama 50 lira fazladan kitlemişler.

Teorik sınav için ziraat atmsins gidip para yatırıyosun geçersen bi kaç sonra direksiyon sınavı için yine ziraat atmye para yatırıyosun o kadar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AUZEF

quote:

Teorik sınav için ziraat atmsins gidip para yatırıyosun geçersen bi kaç sonra direksiyon sınavı için yine ziraat atmye para yatırıyosun o kadar.

iyiymiş o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce mantıklı olan hangisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.