Şimdi Ara

Sizce hangisi daha kolay?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farkındayım hiçbirisi kolay değil.Fakat hangisi daha kolay olur bunu merak ediyorum.
    1.Kıbrıs'ta tam burslu tıp okuyup Türkiye'deki anadolu-batı tarafında bir devlet Üniversitesine geçiş yapmak.
    2.Türkiye'de özel bir tıpta ücretli veya %50 burslu okuyup anadolu-batı tarafında bir devlet Üniversitesine geçiş yapmak.
    3.Doğuda tıp okuyup daha iyi bir devlet üniversitesine geçiş yapmak.
    Kafamda deli sorular
    Doğu ve Kıbrıs fikri uzak geliyor çünkü aileme uzak ve özellikle Doğu hayatım boyunca batıda yaşadığım için benim alıştığım kültüre yaşayış tarzıma uzak geliyor.Zorlanacağımı hissediyorum.Fakat benim için asıl önemli olan şey 1-2 sene içinde anadolu-batı tarafında aileme yakın ve daha iyi bir üniversiteye geçiş yapmak.Hangi durumda ortalama yapmak,geçiş yapmak daha kolay olur.Tekrarlıyorum hepsi zor farkındayım ama zorların kolayını soruyorum.Diş benim ilgi ve becerime uygun değil.Tek tercih tıp yapacağım.Çocukluk hayalim.İdeallerim bu meslek üzerine kurulu.Parlak bir gelecek sıralamamı 9 bin civarı gösteriyor ama bu sene herkesin söylediği sıralamalar çok sapacak olduğu için 3 seçeneğim var gibi hatta belki Doğu seçeneğim olmayacak.Bir sene daha mezuna kalmayı da kaldıramam.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen??

• %50 burslu girip biyere sonra devlete yatay geçiş yapmak mümkünmü ?

• Batıda tıp gelir.

• Batıda tıp gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Centaureea C kullanıcısına yanıt
    Yapan var duydum.

• neutronstarcollision N kullanıcısına yanıt
    bölüm birincisi olmak çok zordur heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Hangisi Daha Sorunsuz..
    2 yıl önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    4 ay önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bölüm birincisi olma şartı yok bildiğim de ortalama yüksek olacak.

• Kardeş tıpta yüksek ortalama çok zor. Ve geçen kişi sayısı az. Tıp ücretleri de yüksek bu yüzden özel düşünme. Kıbrıs da kolay değil pişman olabilirsin. Git doğuya elbet bir gün bitecek o okul

• doğuda tıp demiişsin de mesela Erzurum atatürk üniversitesinden bahsedeyim.Organ nakli yapan türkiyede çok sayılı araştırma hastanelerdinden biridir.Ayrıca diğer fakültelerde genelde öğrencilerin tusa çalışması için 6. sınıfta pek sıkmazlar fakat erzurumda 4 yada 5. sınıftan itibaren zorunlu staj var.Bi nevi okurken mesleği öğretiyorlar.Ayrıca eğitim bakımndan da çok iyi bir durumda tıp konusunda.Fakat diğer bölümler için aynı şeyi söyleyemem
  • Çok teşekkürler Erzurum biraz kafama yatıyor aslında bakalım tutar mı.Van düşünmüyorum açıkçası ama Erzurum da biraz yüksek kalıyor :(

Erzurum güzeldir tutarsa yaz derim.Fakat kars veya ağrı gelirse yazma derim malum ırk rahat bırakmıyor diye duydum oralarda
    Hocam pbgde mf3 puanınız kaç? Ve erzurum hakkında aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz

• Hocam Erzurum filan boşver Antep geliyorsa Antep yaz Türkiye'nin 6.ıncı büyük şehridir Kürt sorunu yoktur daha fazla bilgiyi ilgilenirken paylaşırım

Not:ailem antepte doktor İstanbul'da lise okudum üniyi de inşallah İstanbulda okucam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciksman

Hocam Erzurum filan boşver Antep geliyorsa Antep yaz Türkiye'nin 6.ıncı büyük şehridir Kürt sorunu yoktur daha fazla bilgiyi ilgilenirken paylaşırım

Not:ailem antepte doktor İstanbul'da lise okudum üniyi de inşallah İstanbulda okucam

Suriyeli doldu kiralar fiyatlar iki katına çıktı orda gidilmez artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben olsam Van'i yazardim.(Pek zorlamiyorlar tip fakultesi ogrencilerini gecis rahat olur)
    Iskele kisminda bir yurt veya ev tutardim(kira ucuz terorist orani %0,001 ben de burda yasiyorum :) )
    Eger yazacaksan Van tipi pm atarsin.

• Okanius kullanıcısına yanıt
    Bende vandayim tip ogrencilerinin pertini cikariyorlar ev kirasi iran sinirinda tutarsan ucuz terorist orana %0,001

Kardes burayi tanimayan herkes oyle diyor merkeze gelecen zaten merkezin profilini soyluyorum %35 akp %15 mhp %10chp %40 da malum kesim bak merkez diyorum kirsal demiyorum gelince ilk nargile cay marlboro kardesinden

• quote:

Orijinalden alıntı: BehlülBey

Erzurum güzeldir tutarsa yaz derim.Fakat kars veya ağrı gelirse yazma derim malum ırk rahat bırakmıyor diye duydum oralarda

Kars'ta yaşıyorum. Sanılanın aksine malum ırk çok değil burada hocam. Ne kadar malum ırk varsa hepsi istanbula ankaraya falan kenar mahallelere göç ediyorlar. Erzurumdan sonra Kars Kafkas Üniversitesine baksın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Deathbringer -- 7 Temmuz 2016; 3:44:50 >
    olum sıralamanı 9k gösteriyorsa normal tıptasın zaten.ne gerek var özele filan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.